Læs, hvordan du stopper fejlmeddelelser, der indikerer, at du stadig er i prøvetilstand (eller at din prøveperiode er udløbet), selvom du allerede har købt et Creative Cloud-abonnement.

Bemærk:

Det kan tage op til en time, før dit køb er fuldt registreret. Indtil da vil appen fortsat vise indstillinger for gratis medlemskab. Du skal eventuelt vente lidt længere, hvis du har gennemført købet inden for den sidste time.

Ryd din browser-cache og cookies

Se vejledningerne til webbrowserne angivet nedenfor om, hvordan du rydder deres cache og fjerner deres cookies.

Kontrollér, at dit abonnement er aktivt

1. Gå til Adobe.com, og log på din Adobe-konto med dit Adobe ID (normalt din e-mail) og adgangskoden.

Hvis du allerede er logget på, skal du klikke på dit profilbillede på navigationslinjen for oven.

Bemærk:

Hvis du har mere end ét Adobe ID, skal du kontrollere, at du er logget på kontoen med det rigtige ID.

2. Klik på Administrer konto i pop op-vinduet. Du vil måske blive bedt om at bekræfte din identitet ved at angive din adgangskode.

Skærmen til administration af din Adobe ID-konto åbnes.

Administrer konto
  3. Klik på Administrer abonnement under Abonnementer og produkter.

Administration af abonnement
  4. I afsnittet Administrer abonnement skal du kontrollere, at dit abonnement er aktivt. Hvis det er udløbet, er det sandsynligvis årsagen til, at du få meddelelser om, at programmet er i prøvetilstand eller at prøveperioden er udløbet.

Konto er udløbet
  5. Hvis dit abonnement vises som aktivt, kan en forældet betalingsmetode måske være årsag til problemet.

For at se, om dine betalingsoplysninger er korrekte, skal du i Abonnementer og produkter vælge Rediger betalingsoplysninger.

Redigering af betalingsoplysninger
  6. Hvis din betalingsmetode ikke er opdateret, skal du opdatere dine kreditkortoplysninger i pop op-vinduet og klikke på Gem.

Den nye betalingsmetode kan benyttes i den næste faktureringsperiode.

Kontrollér, om der er opdateringer til Creative Cloud-skrivebordsappen

1. Klik på Creative Cloud-ikonet på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS) for at åbne Creative Cloud-skrivebordsappen.

2. I din profilmenu skal du klikke på Log af.

3. Du logger på igen ved at indtaste dit Adobe ID (normalt din e-mail) og din adgangskode og derefter klikke på Log på.

4. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne.

5. Vælg Søg efter programopdateringer i pop op-menuen. Du kan også trykke på Ctrl+Alt+R (Windows) eller Kommando+Alternativ+R (Mac OS) for at opdatere Creative Cloud-skrivebordsappen og kontrollere, om der er opdateringer.

6. Hvis du ikke bruger den nyeste version af Creative Cloud-skrivebordsappen, bliver du bedt om at opdatere. Klik på Opdater.

Fjern Adobe-relaterede data fra værtsfilen

Hvis de forrige løsninger ikke virker, har computeren muligvis problemer med at oprette forbindelse til Adobes aktiveringsservere. Dette kan være forårsaget af en forkert konfigureret værtsfil i operativsystemet (værtsfiler i operativsystemet tildelerværtsnavnetil IP-adresser).

Du kan løse dette problem, ved at fjerne Adobe-relateredeelementerfraværts-filen. Du kan fjerne Adobe-relateredeelementerfraværts-filen på to måder:

Reparer automatisk værtsfilen ved hjælp af Værktøj til reparation af begrænset adgang Reparerværts-filen ved hjælp af Værktøj til reparation af begrænset adgang. Med denne metode behøver du ikke manuelt at redigereværts-filen – værktøjet reparerer automatisk filen.

Nulstil værtsfilen manuelt Hvis problemet ikke er løst, når du har kørt reparationsværktøjet, skal du nulstille værtsfilen manuelt.

Har du stadig problemer?

Hvis ovenstående løsninger ikke virker, kan du prøve at følge vejledningen i Avanceret tilslutningsfejlfinding eller kontakte os