Indkøbte Creative Cloud-apps vises som prøveversioner

Læs, hvordan du stopper fejlmeddelelser, der indikerer, at du stadig er i prøvetilstand (eller at din prøveperiode er udløbet), selvom du allerede har købt et Creative Cloud-abonnement.

Bemærk:

Det kan tage op til en time, før dit køb er fuldt registreret. Indtil da vil appen fortsat vise indstillinger for gratis medlemskab. Du skal eventuelt vente lidt længere, hvis du har gennemført købet inden for den sidste time.

Prøv følgende løsninger i den specificerede rækkefølge, indtil problemet er løst. Hvis du er teams- eller en virksomhedsbruger, kan du se løse fejl hvor programmet er i prøvetilstand eller at licensen er udløbet for teams og virksomhedsbrugere.

1. Bemærk:

Hvis du har flere Adobe-konti, skal du kontrollere, at du bruger den rigtige e-mailadresse til at logge på den relevante konto.

2. Vælg Administration af abonnement under Mine abonnementer.

3. Kontrollér under Abonnementsoplysninger, at abonnementet er aktivt. Hvis det er udløbet, er det sandsynligvis årsagen til, at du får meddelelse om, at programmet er i prøvetilstand, eller at prøveperioden er udløbet.

Dit Creative Cloud-abonnement er udløbet

4. Hvis dit abonnement vises som aktivt, kan en forældet betalingsmetode måske være årsag til problemet.

For at se, om dine betalingsoplysninger er korrekte, skal du vælge Rediger betalingsoplysninger under Abonnementsoplysninger.

Rediger betalingsoplysninger

5. Hvis dine betalingsoplysninger er forældede, skal du opdatere dine kreditkortoplysninger i pop op-vinduet og vælge Gem.

De nye betalingsoplysninger kan benyttes i den næste faktureringsperiode.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet  i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen.)

2. Vælg ikonet Konto øverst til højre, og vælg derefter Log ud.

Funktionen Log ud i Creative Cloud-klientprogrammet

3. Vælg Log ud i bekræftelsesdialogboksen. De Creative Cloud-programmer og -tjenester, der er knyttet til din konto, deaktiveres på computeren.

4. Log ind på din Adobe-konto igen.

5. Start et tilfældigt Creative Cloud-program, som er omfattet af dit medlemskab, såsom Photoshop eller Illustrator. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på fra næste skærm.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet  i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen.)

2. Afhængigt af din version af Creative Cloud-klientprogrammet skal du gøre ét af følgende:

Vælg Søg efter opdateringer i menuen Hjælp.

Søg efter opdateringer punkt på Hjælp-menuen

1. Vælg ikonet med de tre lodrette prikker i programmets øverste højre hjørne.
    2. Vælg Søg efter app-opdateringer i pop op-menuen.
    Søg efter app-opdateringer-indstilling (gammel version)

3. Hvis du ikke benytter den nyeste version af Creative Cloud-computerprogrammet, vises der en opdateringsmeddelelse ved siden af programmet på programlisten. Vælg Opdater.

Hvis de forrige løsninger ikke virker, har computeren muligvis problemer med at oprette forbindelse til Adobes aktiveringsservere. Dette kan være forårsaget af en forkert konfigureret værtsfil i operativsystemet (værtsfiler i operativsystemet tildeler værtsnavne til IP-adresser).

Du kan løse dette problem, ved at fjerne Adobe-relaterede poster fra værts- filen. Du kan fjerne Adobe-relaterede poster fra værts- filen på to måder:

Reparer automatisk værtsfilen ved hjælp af Værktøj til reparation af begrænset adgang: Reparer værts- filen ved hjælp af Værktøj til reparation af begrænset adgang. Med denne metode behøver du ikke manuelt at redigere værts- filen – værktøjet reparerer automatisk filen.

Nulstil værtsfilen manuelt: Hvis problemet ikke er løst, når du har kørt reparationsværktøjet, skal du nulstille værtsfilen manuelt.

Har du stadig problemer?

Hvis ovenstående løsninger ikke virker, skal du prøve trinene i Løs forbindelsesfejl eller kontakte os.