Indkøbte Creative Cloud-apps vises som prøveversioner

Læs, hvordan du stopper fejlmeddelelser, der påstår, at du stadigvæk bruger en prøveversion (eller at din prøveperiode er udløbet), selvom du allerede har købt et Creative Cloud-abonnement.

Bemærk: Der kan gå op til en time, før dit køb er blevet behandlet. Indtil da vil appen fortsat vises som værende en del af et gratis medlemskab. Hvis du har købt produktet inden for den sidste time, så prøv igen lidt senere.

Prøv følgende løsninger i den angivne rækkefølge, indtil problemet er løst. Hvis du har en Teams- eller Enterprise-version, skal du læse artiklen om håndtering af fejlmeddelelser om udløbne prøveabonnementer for brugere af Teams- og Enterprise-versioner.

1. Bemærk: Hvis du har flere Adobe-konti, skal du kontrollere, at du bruger den rigtige e-mailadresse til at logge på den relevante konto.

2. Hvis dit abonnement er udløbet, eller hvis der et problem med betalingen, vises der en fejlmeddelelse. For at løse problemet med betalingen skal du vælge Rediger fakturering og betaling.

Rediger fakturerings- og betalingsoplysninger
    I samme vindue kan du også administrere dit abonnement og se de apps, der følger med dit abonnement.

3. Hvis dine betalingsoplysninger er forældede, skal du opdatere dine kreditkortoplysninger og vælge Gem.

De nye betalingsoplysninger kan benyttes i den næste faktureringsperiode.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. Afhængigt af, hvilken version af Creative Cloud-appen du har, skal du vælge ikonet Konto øverst til højre og derefter vælge Log ud.

Menuen Konto indeholder indstillinger som Præferencer og Log ud, og den visser også, hvor mange generative kreditter til generativ AI-funktioner du har tilbage i denne måned.
    Når du vælger Log ud, bliver du logget du ud af alle Creative Cloud-apps.

3. Vælg Fortsæt i bekræftelsesdialogboksen. De Creative Cloud-programmer og -tjenester, der er knyttet til din konto, deaktiveres på computeren.

4. Log ind på din Adobe-konto igen.

5. Åbn en Creative Cloud-app, som er inkluderet i dit medlemskab, f.eks. Photoshop eller Illustrator. Log på, hvis du bliver bedt om det.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. Vælg Apps i venstre panel. Vælg det ellipseikon, der er placeret i nærheden af Installerede apps     , og vælg Søg efter opdateringer.

Den udvidede menu viser funktioner til styring af automatiske opdateringer, søgning efter opdateringer og funktionen til opdatering af alle apps.
    I den udvidede menu kan du også aktivere automatiske opdateringer og opdatere alle apps.

3. Hvis du ikke har den nyeste version af Creative Cloud-appen, er dette markeret ud for programmets navn. Vælg Opdater.

Hvis de forrige løsninger ikke virker, har computeren muligvis problemer med at oprette forbindelse til Adobes aktiveringsservere. Dette kan være forårsaget af en forkert konfigureret værtsfil i operativsystemet (værtsfiler i operativsystemet tildeler værtsnavne til IP-adresser).

For at løse problemet kan du prøve at fjerne Adobe-relaterede poster fra værtsfilen. Adobe-relaterede poster kan fjernes fra værtsfilen på to måder:

Reparer automatisk værtsfilen ved hjælp af værktøjet til reparation af begrænset adgang: Reparer automatisk værtsfilen ved hjælp af værktøjet til reparation af begrænset adgang. Med denne metode behøver du ikke manuelt at redigere værtsfilerne – værktøjet reparerer automatisk filen.

Nulstil værtsfilen manuelt: Hvis problemet ikke er løst, når du har kørt reparationsværktøjet, skal du nulstille værtsfilen manuelt.

ER PROBLEMET IKKE LØST?

Hvis ovenstående forslag ikke løser problemet, skal du prøve trinene i Løs forbindelsesfejl.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?