Find ud af, hvordan du downloader, installerer og starter testversioner af Creative Cloud-apps.

Download din første testversion af en app

Velkommen til Creative Cloud! For at komme i gang skal du blot downloade din første testapp fra Adobes websted.

Adobe Creative Cloud-computerappen – som du skal bruge til at administrere fremtidige appoverførsler – bliver installeret på samme tid.

1. Gå til Creative Cloud-appkataloget. Find en app, du vil downloade, f.eks. Photoshop, og vælg derefter Start omkostningsfri testversion.

Download testversion
  2. Vælg et af følgende arbejdsforløb, afhængigt af den viste skærm:

Vælg din plan
    Skærmen Start din omkostningsfri testversion, og vælg en plan
    Spørgsmål om brug af testversionen
    Svar på et par spørgsmål om brug af testversionen (du skal muligvis logge ind for at se denne skærm)

1. Vælg din plan blandt de viste valgmuligheder. F.eks. Alle apps-plan eller Fotografiplan

Vælg din plan
  2. Angiv din e-mailadresse, og vælg derefter Fortsæt

Skriv din e-mailadresse
  3. Angiv dine betalingsoplysninger, og vælg derefter Start omkostningsfri testversion.

Bemærk:

Din prøveperiode er omkostningsfri. Du kan i prøveperioden annullere online når som helst og uden gebyr

Angiv dine betalingsoplysninger

Bemærk:

Din prøveperiode begynder, når du vælger Start omkostningsfri testversion

4. Hvis du er nyt medlem, bliver du bedt om at angive en adgangskode for din konto. Angiv din adgangskode, og vælg derefter Fortsæt.

5. Download af appen begynder. Samtidigt vises Creative Cloud-computerappen, og den styrer resten af installationen.

6. Appen installeres og starter automatisk.

Du kan også starte din nye app, på samme måde som du starter en app på computeren. Din nye app installeres på det samme sted som dine andre apps, for eksempel i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (macOS).

Har du problemer med den første download?

Den omkostningsfri testversion er tilgængelig i syv dage. I prøveperioden kan du annullere uden gebyr. Du vil blive opkrævet, når testversionen slutter, og dit abonnement starter. Se Annuller dit Creative Cloud-medlemskab for at få oplysninger om annullering.

1. Der vises en skærm med et spørgsmål om, hvordan du vil bruge testversionen. Vælg dit svar, og klik vælg derefter Fortsæt.

Bemærk:

Du bliver bedt om at logge på først. Hvis du ikke har en Adobe-konto, skal du vælge Tilmeld dig og derefter følge vejledningen. Når du logger ind, vises følgende skærm.

2. Download af appen begynder. Samtidigt vises Creative Cloud-computerappen, og den styrer resten af installationsprocessen.

3. Appen installeres og starter automatisk. Din testversion starter også på samme tid.

Du kan også starte din nye app, på samme måde som du starter en app på computeren. Din nye app installeres på det samme sted som dine andre apps, for eksempel i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (macOS).

Har du problemer med den første download?

4. Du kan når som helst konvertere testversionen til et fuldt medlemskab ved at se Konverter en testversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab.

Find knappen Køb nu under appnavnet i Creative Cloud-computerappen. Hvis du vil købe et Creative Cloud-medlemskab, skal du vælge Køb nu og følge vejledningen på skærmen.

Valgmuligheden Køb nu i Creative Cloud-computerappen

Download flere testversioner af apps

Når du har downloadet din første app, kan du bruge Creative Cloud-computerappen til nemt at gennemse, installere, starte og styre alle Creative Cloud-apps eller -tjenester.

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. Vælg Creative Cloud-ikonet  i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen.

2. I sektionen Alle apps kan du se apps, som du kan installere, under Testversioner. Find den app, du vil installere.

Download flere testversioner af apps
  3. Vælg Prøv. Installationen af appen begynder.

Din nye app installeres på det samme sted som dine andre apps, for eksempel i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (macOS).

Start testversion

Bemærk:

Det kan tage noget tid at downloade appen afhængigt af netværkshastigheden.

4. Du starter appen ved at vælge ikonet Flere handlinger  og vælge Åbn på rullelisten.

5. Du kan når som helst konvertere testversionen til et fuldt medlemskab ved at se Konverter en testversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab.

Knappen Køb nu vises ud for appnavnet i Creative Cloud-computerappen. Hvis du vil købe et Creative Cloud-medlemskab, skal du vælge Køb nu og følge vejledningen på skærmen.