Find ud af, hvordan du downloader, installerer og starter testversioner af Creative Cloud-apps.

Download din første testversion af en app

Velkommen til Creative Cloud! For at komme i gang skal du blot downloade din første testapp fra Adobes websted.

Adobe Creative Cloud-computerappen – som du skal bruge til at administrere fremtidige app-overførsler – bliver installeret på samme tid.

1. Gå til Creative Cloud-appkataloget. Find en app, du vil downloade, f.eks. Photoshop, og klik derefter på Start omkostningsfri testversion.

Klik på Hent testversion
  2. Vælg en af følgende arbejdsforløb, afhængigt af den viste skærm:

• Start din omkostningsfri testversion, og vælg en plan
    • Svar på et par spørgsmål om brug af testversionen (du skal muligvis logge ind for at se denne skærm)
    Vælg din plan
    Skærmen Start din omkostningsfri testversion, og vælg en plan
    Spørgsmål om brug af testversionen
    Svar på et par spørgsmål om brug af testversionen (du skal muligvis logge ind for at se denne skærm)

Hvis du bliver bedt om at starte din omkostningsfri testversion og vælge en plan

1. Vælg din plan blandt de viste valgmuligheder. F.eks. Alle apps-plan eller Fotografiplan

Vælg din plan
  2. Angiv din e-mailadresse, og klik derefter på Fortsæt

Angiv din e-mailadresse (Adobe ID)
  3. Angiv dine betalingsoplysninger, og klik derefter på Start omkostningsfri testversion.

Bemærk:

Din prøveperiode er omkostningsfri. Du kan i prøveperioden annullere online når som helst og uden gebyr

Angiv dine betalingsoplysninger

Bemærk:

Din prøveperiode begynder, når du klikker på Start omkostningsfri testversion

4. Hvis du er nyt medlem, bliver du bedt om at angive en adgangskode for din konto. Angiv din adgangskode, og klik derefter på Fortsæt.

5. Download af appen begynder. Samtidigt vises Creative Cloud-computerappen, og den styrer resten af installationsprocessen. Du kan se statussen for download på statuslinjen ud for navnet på appen.

6. Appen installeres og startes automatisk.

Du kan også starte din nye app på samme måde, som du starter en app på computeren. Din nye app installeres på det samme sted, hvor dine programmer normalt installeres, f.eks. i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (Mac OS).

Har du problemer med den første download?

Bemærk:

Når du installerer en ny Creative Cloud-app, fjernes tidligere versioner af appen som standard på computeren. Hvis du vil beholde de tidligere versioner, der er installeret, skal du klikke på Avancerede indstillinger og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Fjern gamle versioner i dialogboksen til bekræftelse af opdatering.

Du kan vælge at have flere versioner af den samme app kørende samtidigt på computeren – med undtagelse af Adobe Acrobat. En Acrobat XI- eller Acrobat DC-installation fjerner tidligere versioner af Adobe Acrobat.

Den omkostningsfri testversion er tilgængelig i syv dage. I prøveperioden kan du annullere uden gebyr. Du vil blive opkrævet, når testversionen slutter, og dit abonnement starter. Se Annuller dit Creative Cloud-medlemskab for at få oplysninger om annullering.

Hvis du bliver bedt om at svare på et par spørgsmål om brug af testversionen

1. Der vises en skærm med et spørgsmål om, hvordan du vil bruge testversionen. Vælg dit svar, og klik derefter på Fortsæt.

Bemærk:

Hvis du ikke allerede er logget på din Adobe-konto, bliver du bedt om at logge ind først. Hvis du ikke har en Adobe-konto, skal du klikke på Tilmeld dig og derefter følge vejledningen. Når du logger ind, vises følgende skærm.

Spørgsmål om brug af testversion
  2. Download af appen begynder. Samtidigt vises Creative Cloud-computerappen, og den styrer resten af installationsprocessen. Du kan se statussen for download på statuslinjen ud for navnet på appen.

3. Appen installeres og startes automatisk. Din testversion starter også på samme tid.

Du kan også starte din nye app på samme måde, som du starter en app på computeren. Din nye app installeres på det samme sted, hvor dine programmer normalt installeres, f.eks. i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (Mac OS).

Har du problemer med den første download?

Bemærk:

Når du installerer en ny Creative Cloud-app, fjernes tidligere versioner af appen som standard på computeren. Hvis du vil beholde de tidligere versioner, der er installeret, skal du klikke på Avancerede indstillinger og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Fjern gamle versioner i dialogboksen til bekræftelse af opdatering.

Du kan vælge at have flere versioner af den samme app kørende samtidigt på computeren – med undtagelse af Adobe Acrobat. En Acrobat XI- eller Acrobat DC-installation fjerner tidligere versioner af Adobe Acrobat.

4. Du kan når som helst konvertere testversionen til et fuldt medlemskab ved at se Konverter en testversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab.

Knappen Køb nu vises ud for produktnavnet i Creative Cloud-computerappen. Hvis du vil købe et Creative Cloud-medlemskab, skal du klikke på Køb nu og følge vejledningen på skærmen.

Download flere testversioner af apps

Når du har downloadet din første app, kan du bruge Creative Cloud-computerappen til nemt at gennemse, installere, starte og styre alle Creative Cloud-apps eller -tjenester.

1. Klik på ikonet Creative Cloud , som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS), for at åbne Creative Cloud-computerappen. Hvis den ikke allerede er markeret, skal du klikke på fanen Apps øverst i vinduet.

Du kan se den installerede testversion af appen samt en liste over andre apps, som du kan gennemse og prøve.

Bemærk:

Hvis du ikke kan se Creative Cloud-ikonet, har du muligvis lukket Creative Cloud-computerprogrammet. Sådan genstarter du det:

• Windows: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Bemærk:

Du kan manuelt downloade Creative Cloud-computerappen på siden Creative Cloud-computerapp.

2. Rul til underafsnittet TESTVERSIONER AF APPS i afsnittet Alle apps, og find den app, du vil installere.

Testversioner af apps
  3. Klik på Prøv.

Download af appen begynder. Du kan se statussen for download på statuslinjen ud for navnet på appen.

Bemærk:

Det kan tage noget tid at downloade appen afhængigt af netværkshastigheden.

4. For at starte din nye app skal du klikke på programmets knap Start testversion i apppanelet.

Du kan også starte din nye app på samme måde, som du starter en app på computeren. Din nye app installeres på det samme sted, hvor dine programmer normalt installeres, f.eks. i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (Mac OS).

Klik på Start testversion

Bemærk:

Når du installerer en ny Creative Cloud-app, fjernes tidligere versioner af appen som standard på computeren. Hvis du vil beholde de tidligere versioner, der er installeret, skal du klikke på Avancerede indstillinger og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Fjern gamle versioner i dialogboksen til bekræftelse af opdatering.

Du kan vælge at have flere versioner af den samme app kørende samtidigt på computeren – med undtagelse af Adobe Acrobat. En Adobe Acrobat XI- eller Acrobat DC-installation afinstallerer tidligere versioner af Adobe Acrobat.

5. Du kan når som helst konvertere testversionen til et fuldt medlemskab ved at se Konverter en testversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab.

Knappen Køb nu vises ud for produktnavnet i Creative Cloud-computerappen. Hvis du vil købe et Creative Cloud-medlemskab, skal du klikke på Køb nu og følge vejledningen på skærmen.

Klik på Køb nu