Find ud af, hvordan du downloader, installerer og starter testversioner af Creative Cloud-apps.

Download din første testversion af en app

Velkommen til Creative Cloud! For at komme i gang skal du blot downloade din første testapp fra Adobes websted.

Adobe Creative Cloud-computerappen – som du vil bruge til at styre fremtidige overførsler af apps – bliver installeret på samme tid. Testversionerne begynder på den dag, appen installeres.

1. Gå til Creative Cloud-appkataloget. Find en app, du vil downloade, f.eks. Photoshop, og klik på Download prøveversion.

Klik på Download prøveversion

Bemærk:

For at sikre, at overførslen kan gennemføres, skal du følge disse forslag, inden du downloader en testversion af en app:

• Sørg for, at du har administrative rettigheder til den konto, du bruger (Windows | Mac OS).
    • Brug den seneste version af Internet Explorer (Windows), Firefox (Windows eller Mac OS), Chrome (Windows eller Mac OS) eller Safari (Mac OS).
    • Deaktiver blokering af pop op-vinduer i browseren. Se i browserens hjælp for at få vejledning.
    • Slå firewall og tredjepartssikkerhedssoftware fra, hvis de er i konflikt med downloaden (Windows | Mac OS).

Bemærk:

Hvis du har et betalt abonnement på Creative Cloud, kan du se Creative Cloud – instruktioner til download og installation.
    Har du endnu ikke et Creative Cloud-medlemskab eller en testversion af Creative Cloud? Se Kom i gang med Creative Cloud.

2. Der vises et skærmbillede med et par spørgsmål om, hvordan du vil bruge testversionen. Følg vejledningen på skærmen, og klik på Log ind.

Hvis du ikke har et Adobe ID, skal du klikke på Bliv medlem for at få et Adobe ID og følge instruktionerne for at oprette et Adobe ID.

Spørgsmål om brug af testversion

Bemærk:

Yderligere oplysninger om Adobe ID kan du se under Adobe ID, logon og kontohjælp.

3. Download af appen begynder. Samtidigt vises Creative Cloud-computerappen, og den styrer resten af installationen. Du kan se statussen for download på statuslinjen ud for navnet på appen.

Bemærk:

Det kan tage noget tid at downloade appen afhængigt af netværkshastigheden.

4. Appen installeres og startes automatisk. Din testversion starter også på samme tid.

Du kan også starte din nye app på samme måde, som du starter en app på computeren. Din nye app installeres på det samme sted, hvor dine programmer normalt installeres, f.eks. i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (Mac OS).

Bemærk:

Problemer med den første download? Se Fejlfinding i forbindelse med download og installation af Creative Cloud.

Bemærk:

Når du installerer en ny Creative Cloud-app, fjernes tidligere versioner af appen som standard på computeren. Hvis du vil beholde de tidligere versioner, der er installeret, skal du klikke på Avancerede indstillinger og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Fjern gamle versioner i dialogboksen til bekræftelse af opdatering.

Du kan vælge at have flere versioner af den samme app kørende samtidigt på computeren – med undtagelse af Adobe Acrobat. En Acrobat XI- eller Acrobat DC-installation fjerner tidligere versioner af Adobe Acrobat.

5. Du kan når som helst konvertere testversionen til et fuldt medlemskab ved at se Konverter en testversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab.

Knappen Køb nu vises ud for produktnavnet i Creative Cloud-computerappen. Hvis du vil købe et Creative Cloud-medlemskab, skal du klikke på Køb nu og følge vejledningen på skærmen.

Download flere testversioner af apps

Når du har downloadet din første app, kan du bruge Creative Cloud-computerappen til nemt at gennemse, installere, starte og styre alle Creative Cloud-apps eller -tjenester.

1. Klik på ikonet Creative Cloud , som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS), for at åbne Creative Cloud-computerappen. Hvis den ikke allerede er markeret, skal du klikke på fanen Apps øverst i vinduet.

Du kan se den installerede testversion af appen samt en liste over andre apps, som du kan gennemse og prøve.

Bemærk:

Hvis du ikke kan se Creative Cloud-ikonet, har du muligvis lukket Creative Cloud-computerprogrammet. Sådan genstarter du det:

• Windows: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.
    • Mac OS: Vælg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Bemærk:

Du kan manuelt downloade Creative Cloud-computerappen på siden Creative Cloud-computerapp.

2. Rul til underafsnittet TESTVERSIONER AF APPS i afsnittet Alle apps, og find den app, du vil installere.

Testversioner af apps
  3. Klik på Prøv.

Download af appen begynder. Du kan se statussen for download på statuslinjen ud for navnet på appen.

Bemærk:

Det kan tage noget tid at downloade appen afhængigt af netværkshastigheden.

4. For at starte din nye app skal du klikke på programmets knap Start testversion i apppanelet.

Du kan også starte din nye app på samme måde, som du starter en app på computeren. Din nye app installeres på det samme sted, hvor dine programmer normalt installeres, f.eks. i mappen Programmer (Windows) eller i programmappen (Mac OS).

Klik på Start testversion

Bemærk:

Når du installerer en ny Creative Cloud-app, fjernes tidligere versioner af appen som standard på computeren. Hvis du vil beholde de tidligere versioner, der er installeret, skal du klikke på Avancerede indstillinger og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Fjern gamle versioner i dialogboksen til bekræftelse af opdatering.

Du kan vælge at have flere versioner af den samme app kørende samtidigt på computeren – med undtagelse af Adobe Acrobat. En Adobe Acrobat XI- eller Acrobat DC-installation afinstallerer tidligere versioner af Adobe Acrobat.

5. Du kan når som helst konvertere testversionen til et fuldt medlemskab ved at se Konverter en testversion til et betalt Creative Cloud-medlemskab.

Knappen Køb nu vises ud for produktnavnet i Creative Cloud-computerappen. Hvis du vil købe et Creative Cloud-medlemskab, skal du klikke på Køb nu og følge vejledningen på skærmen.

Klik på Køb nu