Adobe og Microsoft har hatt et nært samarbeid for å teste Adobe Creative Cloud-programmenes stabilitet, ytelse og brukeropplevelse når de installeres på Intel-baserte systemer som kjører Windows 10. Den nyeste versjonen av alle Adobe Creative Cloud-produkter er kompatible.

Creative Cloud på Windows 10: Vanlige spørsmål og svar

Støttes Creative Cloud-programmer under Windows 10?

Ja. Den nyeste versjonen av alle Adobe Creative Cloud-produkter er kompatible med Windows 10.

Krever noen av Adobe Creative Cloud-programmene oppdateringer for å være kompatible med Windows 10?

Nei. I testene våre fant vi ingen betydelige problemer med å kjøre Creative Cloud-produkter under Windows 10.

Er Adobe klar over noen problemer, feil eller rare brukeropplevelser med Creative Cloud-programmer eller Adobe Acrobat-produkter på Windows 10?

Windows 10 har en ny nettleser, Microsoft Edge, i tillegg til Internet Explorer 11. Microsoft Edge støtter enda ikke Acrobat PDF-pluginen. Internet Explorer 11, sammen med andre større Windows-nettlesere, fortsetter å støtte Acrobat PDF-pluginen.

I tillegg kan du se denne kunnskapsbaseartikkelen, for å løse et problem relatert til MSVCR110.dll når du bruker Creative Cloud-apper i Windows 10.

Hvordan melder jeg fra om eventuelle problemer som oppstår?

Om du oppdager feil, vær snill og meld fra om dem på feilmeldingsskjemaet vårt.
https://www.adobe.com/cfusion/mmform/index.cfm?name=wishform&loc=no

Jeg bruker en rekke pluginer med gjeldende versjon av Creative Cloud-programmene. Er disse pluginene kompatible med Windows 10?

Vi ønsker at kundene sjekker plugin-kompatabilitet ved å ta kontakt med produsenten av pluginen før de oppgraderer til Windows 10. For tredjepartsprodukter må du kontakte produsenten for veiledning.

Tilbyr Adobe teknisk støtte for produkter under Windows 10?

Adobe tilbyr støtte til kunder med Windows 10, i henhold til standardpolicyen for kundestøtte. Gå til støttesiden for mer informasjon og kundestøtteprogrammene våre.

Er prøveversjoner av individuelle produkter kompatible med Windows 10?

Ja. Hvis fullversjonen av et produkt er kompatibelt med Windows 10, vil prøveversjonen også være det. Alle kjente problemer beskrevet i dette dokumentet gjelder også for prøveversjoner.

CS6 og eldre på Windows 10

Windows 10 er ikke et operativsystem som støttes for CS6 og eldre produktversjoner. Begrenset testing med CD6 avslørte ingen problemer. Adobe anbefaler at kundene gjør sin egen testing på en passiv partisjon, for å forsikre seg om at nye operativsystemer fungerer sammen med maskinvare, drivere og arbeidsflyt. Nåværende støtte for CS6 er begrenset til hjelp med å komme i gang (installasjon, anvendelse, nedlasting og lisensiering) til støtte avvikles 31. mai 2017. See Adobe støttepolicy for alle detaljer.