Hvor kan jeg laste ned mine eldre Adobe-app?

Finn svar på vanlige spørsmål om nedlasting og installasjon av eldre apper.

Hvor kan jeg laste ned appene?

Du kan laste ned de to nyeste av appversjonene fra listen over tilgjengelige Adobe-apper. (Acrobat er et unntak: Vi tilbyr bare de nåværende versjonene for å sikre at du har de siste sikkerhetsoppdateringene.) Hvis du ikke ser en app på listen, er den ikke tilgjengelig for nedlasting.

Bedrifts- og teamkunder: Kontakt administratoren for å få hjelp. Lær hvordan du kontakter administratoren for Adobe-produkter.

Hvorfor kan jeg ikke laste ned en eldre app?

Våre nyeste appversjoner gir deg den beste ytelsen og sikkerheten. Vi oppdaterer ofte appene våre med nye funksjoner, kritiske feilrettinger og sikkerhetsoppdateringer.

Kan jeg få hjelp med appen min?

Vi tilbyr støtte for disse appene. Vi tilbyr installasjonsprogrammer for gjeldende apper og den forrige hovedversjonen av hver app.

Hvorfor er serienummeret ugyldig eller tilbakekalt?

Vi blokkerer serienummer vi ikke har utstedt, eller som er uredelige. Finn ut mer.

Fungerer den eldre appen med det nye operativsystemet?

Våre eldre apper er ikke testet for bruk med nyere versjoner av operativsystemer, og resultatene kan være uforutsigbare. For best mulig ytelse og sikkerhet, anbefaler vi på det sterkeste at du oppgraderer til nyeste versjon av Adobe-appen din.