Mens du prøver å installere eller oppdatere en Adobe-app, får du følgende feil.

Når ikke Adobe-serverne

Når ikke Adobe-serverne
Når ikke Adobe-serverne

Løsning

Prøv disse løsningene i rekkefølgen de er angitt.

1. Kontroller og installer ventende operativsystemoppdateringer

Se etter oppdateringer for operativsystemet ditt og installer oppdateringene, hvis nødvendig. Noen operativsystemoppdateringer kan av sikkerhetsmessige hensynbegrense utgående Internett-tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se:

2. Opprett en ny lokal administratorkonto

Opprett en ny administratorkonto, og prøv å installere eller oppdatere appen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se:

3. Nettverks- og tilkoblingsproblemer

Feilmeldingen indikerer at du muligens har nettverkstilkoblings- eller stabilitetsproblemer. Se Nettverks- og tilkoblingsproblemer for å feilsøke disse problemene.