Når ikke Adobe-serverne

Feil: Får ikke kontakt med Adobe-serverne

Når du prøver å installere eller oppdatere en Adobe-applikasjon, kan følgende feil av og til dukke opp:

Når ikke Adobe-serverne

Når ikke Adobe-serverne

Feil P206

Hvordan løser jeg dette problemet?

Prøv disse løsningene i rekkefølgen de er angitt.

1. (bare Windows 7) aktiver Transport Security Layer (TLS) 1.2

Hvis du får denne feilen i Windows 7 med eldre TLS 1.0- eller TLS 1.1.-protokoll, aktiverer du TLS 1.2-oppdatering

2. Kontroller og installer ventende operativsystemoppdateringer

Se etter oppdateringer for operativsystemet ditt og installer oppdateringene, hvis nødvendig. Noen operativsystemoppdateringer kan av sikkerhetsmessige hensynbegrense utgående Internett-tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se:

3. Opprett en ny lokal administratorkonto

Opprett en ny administratorkonto, og prøv å installere eller oppdatere applikasjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se:

4. Løs vanlige nettverks- og tilkoblingsproblemer

Feilmeldingen tyder på mulige nettverkstilkoblings- eller stabilitetsproblemer. Se Nettverks- og tilkoblingsproblemer for å feilsøke disse problemene.