Dette problem løses med Acrobat DC-udgivelsen fra 13. oktober 2015. Du har nu i løbet af installationen af Acrobat DC mulighed for at beholde eller afinstallere den tidligere Acrobat-version (XI eller X).

Sådan geninstalleres Acrobat, når prøveversionen udløber

Hvis den tidligere Acrobat-version blev fjernet, kan nedenstående trin hjælpe dig med at geninstallere din Acrobat-version. Hvis du ikke kan finde de originale installationsdiske til Acrobat, kan du downloade installationsprogrammet til flere ældre versioner af Acrobat.

Acrobat-abonnement?

Hvis du har købt et abonnement på Acrobat XI Pro, kan du opgradere gratis til Acrobat Pro DC. Hvis du vil fortsætte med at bruge Acrobat Pro DC, skal du trykke på Aktiver i ruden Værktøjer og indtaste dit Adobe ID. Hvis du foretrækker at bruge Acrobat XI Pro igen, skal du følge nedenstående trin.

Creative Cloud-medlem?

Hvis du har Creative Cloud, og gerne vil bruge Acrobat XI Pro igen, skal du gå ind på Installationen af Acrobat DC fjernede Acrobat XI | Sådan får du Acrobat XI tilbage.

1. Afinstaller Acrobat-prøveversionen

Inden du installerer den tidligere version af Acrobat igen, skal du afinstallere Acrobat Pro DC-prøveversionen.

Windows

1. Gå ind i Windows Kontrolpanel, og åbn Programmer og Funktioner.

2. Vælg Adobe Acrobat DC, og tryk på Afinstaller.

Bemærk:

Hvis du ønsker at afinstallere en ældre version af Acrobat-prøveversionen, f.eks. Acrobat XI Pro, kan du vælge den på listen i stedet.

3. Følg vejledningen på skærmen.

Mac OS

1. Åbn Finder, og gå til Programmer/Adobe Acrobat DC.

Bemærk:

Hvis du ønsker at afinstallere en ældre version af Acrobat-prøveversionen, f.eks. Adobe Acrobat XI Pro, skal du finde den pågældende mappe i stedet.

2. Dobbeltklik på Afinstallation af Acrobat.

3. Når du bliver bedt om det, skal du vælge Adobe Acrobat DC og trykke på Åbn.

4. Tryk på Afinstaller, og følg vejledningen på skærmen.

2.  Find dit serienummer

Hvis du har købt Acrobat (og ikke tegnet abonnement), skal du bruge Acrobat-serienummeret, hvis du vil geninstallere din version af Acrobat. Du kan finde serienummeret ved at følge nedenstående anvisninger til at logge på Adobe-kontoen.

Acrobat-abonnement?

Hvis du har abonneret på Acrobat XI Pro, behøver du ikke noget serienummer for at kunne geninstallere. I stedet skal du aktivere abonnementet ved hjælp af dit Adobe ID (din e-mailadresse). Spring dette trin over, og gå videre til 3. Installér den forrige version.

1. Log på med e-mailadresse og adgangskode, når der bliver bedt om det.

2. Tryk på fanen Abonnementer og produkter.

3. Hvis du ikke kan finde Acrobat på listen, skal du klikke på Vis mine produkter.

4. Find serienummeret på den Acrobat-version, du gerne vil installere, på listen Registrerede produkter, og skriv det ned. Du skal bruge dette nummer ved installationen.

Hvis du ikke har registreret Acrobat, kan du gå ind på Find et serienummer.

3. Installér den forrige version

Hvordan, du skal installere, afhænger af, om du stadig har de originale installationsdiske, skal hente installationsprogrammet online eller har abonnement på Acrobat.

Har du installationsdiskene?

Hvis du stadig har de originale installationsdiske, skal du sætte den første disk og følge anvisningerne på skærmen.

Skal installationsprogrammet downloades?

Hvis du ikke længere har installationsfilerne til Acrobat, kan du downloade nye installationsprogrammer. Tryk på linket nedenfor for den version, du har købt, og følg download- og installationsvejledningen:

Acrobat XI eller X

Acrobat 9 eller 8

Abonnerer du på Acrobat?

Acrobat XI Pro

Hvis du har købt et abonnement på Acrobat XI Pro, skal du hente installationsprogrammet online via siden Download Acrobat-produkter. Pak den overførte fil ud, og følg vejledningen på skærmen. Vælg Brug prøveversion eller abonnement, når du bliver bedt om et serienummer.

Acrobat XI Standard

Hvis du har købt et abonnement på Acrobat XI Standard, skal en kundeservicemedarbejder hjælpe dig med geninstallationen. Kontakt kundeservice.