Baggrund

Med udgivelsen af Production Premium CS5 i 2010, kræver Adobe Premiere Pro og After Effects et 64-bit-styresystem. Pakkeudgaver af Product Premium og Master Collection i CS5- og CS5.5-udgaverne inkluderer 32-bit understøttelse. Understøttelsespakken installerede CS4-udgaver af disse programmer for at hjælpe brugere, der var ved at skifte til et 64-bit styresystem. Denne pakke er blevet fjernet fra CS6-versionerne af disse programpakker, men den kan leveres efter anmodning til kunder, der har andre missionskritiske programmer, som kræver et 32-bit-styresystem. Adobe tilbyder denne forlængede understøttelse i en begrænset periode. Begynd overgangsplanerne nu, hvis du benytter et 32-bit styresystem.

Installationsfiler

Pakken til understøttelse af 32 bit er kun til Windows og har en licens uden udløb. Den virker ikke med abonnementsprogrammer eller Creative Cloud.

Hvis du på nuværende tidspunkt har et CS4-installationsprogram og -serienummer til 32 bit, kan du installere uden at foretage yderligere skridt.

Hvis du har et CS4-serienummer til 32 bit, men ikke har installationsprogrammet, kan du få installationsfilerne via linket nedenfor. Installationspakken er den samme til både enkeltbruger- og volumenlicenser.

Hvis du ikke har et CS4-serienummer til 32 bit, skal du fortsætte alt efter din situation:

Jeg ejer dette produkt: CS5 eller CS5.5 Production Premium eller Master Collection CS6 Production Premium eller Master Collection
Serienummer: Enkeltbruger Hvis du har købt dette program i en Adobe-butik eller registreret dit program, skal du besøge Din konto for at hente et gyldigt serienummer. Kontakt kundesupport.
Serienummer: Volumenlicens Besøg Adobes licenswebsted for at hente et gyldigt serienummer. Kontakt kundesupport.

Hent understøttelsespakken til 32 bit

Klik her for at hente pakken til understøttelse af 32 bit.

Afinstallationsprocedure for understøttelsespakken til 32 bit

Du skal bruge Adobe Creative Suite Cleaner-værktøjet til at afinstallere understøttelsespakken til 32 bit.