Tak for dit køb af Adobe Acrobat! Det er hurtigt og let at installere dit Acrobat-produkt. Hvis du har et Acrobat 9 eller Acrobat 8 – Professional, Standard eller 3D – og du har ikke installationsmediet længere, kan du hente nye installationsprogrammer fra denne side.

Installationsfilerne på denne side er til detaillicenser for Acrobat 9 og Acrobat 8. Hvis du har en volumenlicens, skal du besøge https://licensing.adobe.com.

Bemærk:

Vi anbefaler på det kraftigste, at du kører de nyeste versioner af Acrobat og Reader for at beskytte systemet mod skadelige angreb via PDF-filer. Adobe leverer ikke længere sikkerhedsopdateringer eller -rettelser til disse ældre versioner af Acrobat.

Læs dette, inden du henter Acrobat 9 eller Acrobat 8

• Du skal bruge dit Acrobat-serienummer for at fuldføre installationen. Du kan finde serienummeret ved at logge på din Adobe-konto. På den viste side Manage Accounts (Administrer konti) kan du se alle dine registrerede produkter og deres serienummer i sektionen Plans & Products (Planer og produkter).Du kan få flere oplysninger om, hvordan du finder serienumre eller registrerer et serienummer, i Find dit serienummer.
  • Sørg for, at systemet opfylder kravene for Acrobat-produkter. Ældre versioner af Acrobat kører muligvis ikke korrekt på et nyere operativsystem.

Hent Acrobat 9 eller Acrobat 8

Acrobat 9 Standard

Sprog
Mac OS X
Windows

Engelsk – international

Engelsk – universal

Fransk

Fransk – Canada

Tysk

Ikke tilgængelig

Fil 1 af 1 (317 MB)

Acrobat 9 Professional

Sprog
Mac OS X
Windows

Engelsk—international

Engelsk—universal

Fransk

Fransk—Canada

Tysk

Fil 1 af 1 (508 MB)

Fil 1 af 1 (327 MB)

Japansk

Ikke tilgængelig

Fil 1 af 1 (313 MB)

Acrobat 8 – Professional, Standard eller 3D

Nyt serienummer og installationsprogram kræves

De ældre aktiveringsservere til Acrobat 8-programmer er blevet fjernet. Acrobat 8-programmerne anvender aktiveringsserverne til at bekræfte en licens.

Hvilke muligheder har jeg?

Angiv dit nuværende Acrobat 8-serienummer for at anvende én af disse muligheder:

• Opgrader til det nyeste og bedste. Udnyt dette særlige tilbud, og opgrader til Acrobat DC. Få adgang til verdens bedste løsning til PDF-filer – inklusive mobilapps, cloud-baseret lagerplads og gratis opdateringer – til en fantastisk lav pris.
  • Modtag et nyt serienummer og installationsprogram  Du kan få et nyt serienummer og installationsprogram til at geninstallere Acrobat 8 korrekt. Disse særlige versioner kræver ikke aktivering.

Log på for at begynde

Hvis du vil opgradere eller ønsker et nyt serienummer eller installationsprogram, skal du først logge på eller oprette et Adobe ID: