Når Windows 7-brugere starter et Adobe CC 2019- eller et Adobe Acrobat DC-program, der blev opdateret efter oktober 2018, får de muligvis en tom dialogboks:

Bemærk:

Dette problem opstår kun, hvis du bruger en Windows 7 og Explorer 8.

Tom dialogboks på computere med Windows 7 og Internet Explorer 8

Løsning

Du kan løse problemet ved at opgradere Internet Explorer på computeren.

Du kan hente og installere den nyeste version af Internet Explorer til Windows 7 her.