Med 2014-udgaven af Photoshop CC og nyere installerer Creative Cloud den korrekte version af Photoshop til dit Windows-operativsystem:

• Hvis du har en 32-bit version af Windows, installerer Creative Cloud kun 32-bit versionen af Photoshop
  • Hvis du har en 64-bit version af Windows, installerer Creative Cloud kun 64-bit versionen af Photoshop.

For at optimere download- og installationstiden har vi ikke længere en pakke med både 64-bit og 32-bit versionen i det samme installationsprogram.

Bemærk: Hvis du har en 64-bit version af Windows, vises 32-bit-versionen af Photoshop ikke og kan ikke downloades fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Hvis du skal bruge en 32-bit version af Photoshop til Windows for at opnå kompatibilitet med ældre plugins eller enhedsdrivere, kan du downloade 32-bit-versionen via linkene nedenfor.

Erstatninger for andre produkter

Creative Suite

CS6 | CS5.5 | CS5 | CS4 | CS3

Acrobat

XI, X | 9, 8

Photoshop Elements

Adobe Premiere Elements

Download Adobe Photoshop

Adobe Photoshop CC 2015.5 (32-bit) Windows

Sprog Windows OS
Engelsk Download (1,32 GB)

Adobe Photoshop CC 2015 (32-bit) Windows

Sprog Windows OS
Engelsk Download (693 MB)

Adobe Photoshop CC 2014 (32-bit) Windows

Sprog Windows OS
Engelsk Download  (693 MB)