Sovelluksen asetusten synkronointi Creative Cloudilla

Tärkeää: Synkronointiasetukset-toiminto ei enää ole käytettävissä Photoshopin, Illustratorin ja InDesignin nykyisissä versioissa. Ota näistä resursseista selvää, miten voit siirtää asetukset näiden sovellusten edellisistä versioista:

Asetusten siirto

Synkronointiasetukset-toiminnon ansiosta voit työskennellä vapaasti mistä tahansa ja olla varma, että ympäristösi on juuri sellainen kuin haluat.

Creative Cloud ‑sovellusten synkronointiasetukset

Lisätietoja ja yksityiskohtaisia ohjeita Adobe-suosikkisovelluksesi käytön aloittamisesta on seuraavissa artikkeleissa:

Tuo aikaisemmat asetukset ja valinnat

Creative Cloud ‑sovellusten uusiin versioihin päivitettäessä sovellusten aikaisemmin asennetut versiot poistetaan oletusarvoisesti käytöstä. Mukautetut määritykset ja asetukset siirretään sovelluksen uusimpaan versioon.

Voit halutessasi säilyttää sovellusten aikaisemmin asennetut versiot tai jättää asetukset siirtämättä. Perehdy artikkeliin Edistykselliset päivitysvaihtoehdot.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa