Takk for at du kjøpte Adobe Acrobat! Installeringen av Acrobat-produktet ditt er kjapt og enkelt. Hvis du har kjøpt Acrobat 9 eller Acrobat 8 - Professional, Standard eller 3D - og ikke lenger har installasjonsmediene, kan du laste ned erstatnings-installasjonsprogrammer fra denne siden.

Installasjonsfilene på denne siden er for detaljlisenser av Acrobat 9 og Acrobat 8. Hvis du har en volumlisens, besøk https://licensing.adobe.com.

Merk:

For å beskytte systemet ditt mot ondsinnede angrep gjennom PDF-filer, anbefaler vi sterkt at du kjører de nyeste versjonene av Acrobat og Reader. Adobe leverer ikke lenger sikkerhetsoppdateringer eller patcher for disse eldre versjonene av Acrobat.

Les før du laster ned Acrobat 9 eller Acrobat 8

• Du må ha Acrobat-serienummeret ditt for å fullføre installasjonen. Du kan logge deg på Adobe-kontoen din for å få tak i serienummeret. På siden Administrer konto som dukker opp, er alle registrerte og deres serienummer listet opp i seksjonen Abonnementer og produkter.For mer informasjon om å finne serienumre, eller om å registrere et serienummer, se Finn serienummeret ditt.
  • Påse at systemet ditt oppfyller systemkravene for Acrobat-produkter. Eldre versjoner av Acrobat vil kanskje ikke kjøre som de skal på et nyere operativsystem.

Last ned Acrobat 9 eller Acrobat 8

Acrobat 9 Standard

Språk
Mac OS X
Windows

Engelsk, internasjonal

Engelsk – universell

Fransk

Fransk - Canada

Tysk

Ikke tilgjengelig

Fil 1 av 1 (317 MB)

Acrobat 9 Professional

Språk
Mac OS X
Windows

Internasjonal engelsk

Universell engelsk

Fransk

Kanadisk fransk

Tysk

Fil 1 av 1 (508 MB)

Fil 1 av 1 (327 MB)

Japansk

Ikke tilgjengelig

Fil 1 av 1 (313 MB)

Acrobat 8 – Professional, Standard eller 3D

Nytt serienummer og installasjonsprogram kreves

Aldrende aktiveringsservere for Acrobat 8 måtte avvikles. Acrobat 8-programmer bruker aktiveringsserverne for å verifisere en lisens.

Hva er alternativene?

Oppgi ditt nåværende Acrobat 8-serienummer for et av disse alternativene:

• Oppgrader til den nyeste og beste!Benytt deg av dette spesialtilbudet for å oppgradere til Acrobat DC. Få verdens beste PDF-løsning – inkludert mobile programmer, skybasert lagring og gratis oppdateringer – til en utrolig lav pris.
  • Få et nytt serienummer og installasjonsprogram Få et nytt serienummer og installasjonsprogram slik at du kan installere Acrobat 8-programmer igjen. Disse spesialversjonene krever ikke aktivering.

Logg på for å starte

Logg på eller opprett en Adobe-ID for å oppgradere eller motta et nytt serienummer og installasjonsprogram: