Dette problemet er løst i Acrobat DC-utgivelsen 13. oktober 2015. Under installeringen av Acrobat DC har du nå mulighet til å velge om du vil beholde eller fjerne tidligere versjoner (XI eller X) av Acrobat.

Slik installerer du Acrobat på nytt etter at prøveversjonen utløper

Hvis den forrige versjonen av Acrobat er fjernet, følger du fremgangsmåten nedenfor for å installere Acrobat-versjonen på nytt. Hvis du ikke finner de originale Acrobat-installasjonsplatene, kan du laste ned installasjonsprogrammet for flere tidligere versjoner av Acrobat.

Acrobat-abonnement?

Hvis du har kjøpt abonnement på Acrobat XI Pro, er oppgradering til Acrobat Pro DC gratis. For å fortsatt bruke Acrobat Pro DC, klikker du på Aktiver i verktøypanelet og skriver inn Adobe ID. Hvis du ønsker å gå tilbake til Acrobat XI Pro, følger du fremgangsmåten under.

Creative Cloud-medlem?

Hvis du har Creative Cloud og ønsker å gå tilbake til Acrobat XI Pro, kan du seAcrobat DC avinstallerte Acrobat XI | Hvordan får jeg Acrobat XI tilbake.

1. Avinstaller prøveversjonen av Acrobat

Før du installerer en tidligere versjon av Acrobat, må du avinstallere prøveversjonen av Acrobat Pro DC.

Windows

1. I Windows' kontrollpanel, åpner du Programmer og funksjoner.

2. Velg Adobe Acrobat DC og klikk påAvinstallere.

Merk:

Hvis du ønsker å avinstallere en tidligere prøveversjon av Acrobat, som Acrobat XI Pro, velger du det fra listen isteden.

3. Følg veiledningen på skjermen.

Mac OS

1. Åpne Finder og gå til Programmer/Adobe Acrobat DC.

Merk:

Hvis du ønsker å avinstallere en tidligere prøveversjon av Acrobat, som Acrobat XI Pro, finn mappen dens isteden.

2. Dobbeltklikk på Acrobats avinstallasjonsprogram.

3. Når du blir bedt om det, velger du Adobe Acrobat DC og klikker påÅpne.

4. Klikk på Avinstaller og følg veiledningen på skjermen.

2.  Finn serienummeret

Hvis du kjøpte Acrobat (i motsetning til å abonnere på det), trenger du Acrobat-serienummeret for å installere versjonen av Acrobat på nytt. Følg fremgangsmåten under for å logge på Adobe-kontoen og finne serienummeret.

Acrobat-abonnement?

Hvis du abonnerer på Acrobat XI Pro, trenger du ikke serienummer for å installere. Isteden aktiverer du abonnementet ditt ved å bruke Adobe ID (e-postadressen din). Hopp over dette trinnet og gå til 3. Installer forrige versjon.

1. Når du blir bedt om det, logg du med Adobe ID og passord.

2. Klikk på kategorien Abonnementer og produkter.

3. Hvis du ikke ser Acrobat på listen, klikker du på Mine produkter.

4. I listen over registrerte produkter, noter serienummeret for versjonen av Acrobat du ønsker å installere. Du trenger dette nummeret i løpet av installasjonen.

Hvis du ikke registrerte Acrobat, kan du se Finne et serienummer.

3. Installer forrige versjon

Måten du installerer på avhenger av hvorvidt du har originalplatene, trenger å laste ned installasjonsprogrammet eller har abonnement på Acrobat.

Har du installasjonsplatene?

Hvis du har de originale installasjonsplatene, sett inn den første platen og følger instruksjonene på skjermen for å installere.

Må du laste ned installasjonsprogrammet?

Hvis du ikke har Acrobat-installasjonsfilene, kan du laste ned installasjonsprogram som erstatning. Klikk på koblingen under for versjonen du har kjøpt, og følg instruksjonene for nedlasting og installering:

Acrobat XI eller X

Acrobat 9 eller 8

Acrobat-abonnent?

Acrobat XI Pro

Hvis du har kjøpt abonnement på Acrobat XI Pro, laster du ned installeringsprogrammet fra Laste ned Acrobat-produkter. Pakk ut filen du lastet ned og følg veiledningen på skjermen. Når du blir bedt om serienummeret, velgBruk prøveversjon eller abonnement.

Acrobat XI Standard

Hvis du har kjøpt abonnement på Acrobat XI Standard, må en kundestøtteagent hjelpe deg å installere på nytt. Ta kontakt med vårt kundeserviceteam.