Bakgrunn

Fra og med utgivelsen av Production Premium CS5 i 2010, krever Adobe Premiere Pro og After Effects et 64-biters operativsystem (OS). Pakkeversjoner av Product Premium og Master Collection i CS5 og CS5.5 inkluderte en 32-biters støttepakke. Denne støttepakken installerte CS4-versjoner av disse programmene, til hjelp for brukere som var i ferd med å gå over til et 64-biters operativsystem. Denne pakken er fjernet i CS6-versjonene av disse seriene, men er tilgjengelig på forespørsel for kunder som har andre driftskritiske programmer som krever et 32-biters operativsystem. Adobe tilbyr denne støtten for foreldede versjoner i et begrenset tidsrom. Hvis du bruker et 32-biters operativsystem, bør du begynne å planlegge en overgang nå.

Installasjonsfiler

Støttepakken for 32 biter gjelder kun Windows og fungerer med en evigvarende lisens. Den fungerer ikke med abonnementsprodukter eller Creative Cloud.

Hvis du har installasjonsprogrammet for 32-biters versjonen av CS4 og serienummeret, kan du distribuere pakken uten å gjøre mer.

Hvis du har serienummeret for 32-biters versjonen av CS4, men ikke installasjonsprogrammet, finner du installasjonsdelene på koblingen nedenfor. Installasjonsprogrammet er likt for både enkeltbruker- og volumlisenskonfigurasjoner.

Hvis du ikke har serienummeret til en 32-biters versjon av CS4, gjør du følgende avhengig av situasjonen:

Jeg eier dette produktet: CS5 eller CS5.5 Production Premium eller Master Collection CS6 Production Premium eller Master Collection
Serienummer: Én bruker Hvis du kjøpte produktet fra Adobe Store eller har registrert produktet, går du til kontoen din for å hente et gyldig serienummer. Kontakt kundestøtte.
Serienummer: Volumlisens Gå til Adobes lisensnettsted for å få et gyldig serienummer. Kontakt kundestøtte.

Laste ned 32-biters støttepakke

Klikk her for å laste ned 32-biters støttepakke.

Avinstallasjonsprosedyre for 32-biters installasjonspakke

Bruk Adobe Creative Suite Cleaner Tool til å avinstallere støttepakken for 32-biter.