Hvis det oppstår problemer når du laster ned Creative Cloud-appene, kan du følge nedlastingskoblingene i tabellen nedenfor.

Merk:

Se Laste ned og installere Creative Cloud-apper for å se en detaljert veiledning om hvordan du laster ned og installerer Creative Cloud-apper.

Creative Cloud 2019-apper

Creative Cloud 2018-apper

Forsiktig!

Disse installasjonsprogrammene fungere ikke på Mac OS Catalina 10.15.

Hvis du må tilbakestille operativsystemet for å installere apper, må du laste ned Mac OS Mojave fra nettstedet Apple-kundestøtte.

Merk:

* Du kan installere Extendscript Toolkit CC på MacOS 10.11.5 eller tidligere.

Installasjonsveiledning

1. Bare klikk på en av nedlastingskoblingene i tabellen ovenfor og lagre filen på maskinen for å komme i gang.

2. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å pakke ut innholdet.

3. Gjør ett av følgende for å starte installasjonen:

Windows:Dobbeltklikk på Setup.exe i den utpakkede mappen.

macOS: Dobbeltklikk på Install.app i den utpakkede mappen.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

Merk:

Hvis du ser en feilmelding under installasjon av appen, ser du Feilsøke nedlastings- og installasjonsfeil for feilsøkingstrinn.