Kan jeg kjøre Adobe-applikasjonene i macOS Big Sur?

Finn ut hvilke Adobe-applikasjoner som er kompatible med Big Sur (macOS 11).

Fungerer mine Adobe-applikasjoner i Big Sur?

Applikasjoner som er kompatible med Big Sur

Versjonene av applikasjonene nedenfor fungerer i Big Sur, men har disse kjente problemene.

Adobe-applikasjon

Versjon(er) kompatible med Big Sur

Adobe Creative Cloud-applikasjoner

Adobe Acrobat Pro

Adobe Photoshop Elements

Adobe Premiere Elements

Adobe Connect-applikasjon for skrivebordet

Vi tester og forbedrer fortsatt de andre applikasjonene for å gjøre dem fullt kompatible med Big Sur. Vi anbefaler at du kjører Adobe-applikasjoner kun i operativsystemer og på maskinvareplattformer som angitt i systemkravene til applikasjonene.

Når kan jeg oppgradere til Big Sur?

Creative Cloud-applikasjoner | Photoshop Elements | Premiere Elements | Acrobat Connect

Hvis du er midt i et prosjekt eller annet virksomhetskritisk arbeid, anbefaler vi at du venter til prosjektet er fullført. Før du oppgraderer, må du sørge for at du har en pålitelig sikkerhetskopi og kan gjenopprette til gjeldende versjon i tilfelle du får problemer. Hvis det er mulig, bør du oppgradere i et testmiljø først for å sikre at tredjeparts plugin-moduler, arbeidsflyter og konfigurasjoner fortsetter å fungere som forventet.

Andre Adobe-applikasjoner

Vi anbefaler på det sterkeste at du venter til vi har gitt ut en kompatibel versjon av applikasjonen.

Bruker du Adobe Captivate?  Finn ut mer om Captivate på macOS Big Sur.

Hva er de kjente problemene?

Se dokumentene nedenfor for kjente problemer med Adobe-applikasjoner og macOS Big Sur.

Applikasjoner Problemer
Alle Creative Cloud-applikasjoner
Noen ganger tar det lang tid å synkronisere Creative Cloud-filer eller det virker som synkronisering har satt seg fast. Finn ut hvordan du løser dette problemet.
Photoshop
Photoshop | Kjente problemer for Big Sur
Illustrator Illustrator | Kjente problemer for Big Sur
Lightroom Lightroom | Kjente problemer for Big Sur
Lightroom Classic
Lightroom Classic | Kjente problemer for Big Sur
Acrobat Acrobat | Kjente problemer for Big Sur
Photoshop Elements | Premiere Elements  Elements | Kjente problemer for Big Sur
Adobe Bridge Adobe Bridge | Kjente problemer for Big Sur
InDesign InDesign | Kjente problemer for Big Sur
Premiere Pro Premiere Pro | Kjente problemer for Big Sur

Får du en utskriftsfeil etter oppdatering til Big Sur 11.0.1? Skriverdriveren kan ha blitt inkompatibel. For å løse feilen, last ned og installer den nyeste skriverdriveren fra skriverprodusentens nettsted.

Spør fellesskapet

Spør fellesskapet

Har du spørsmål?  Du kan legge ut spørsmål og få svar fra eksperter i fellesskapsforumet vårt for nedlasting og installering. I fellesskapet kan du fritt stille spørsmål, dele og lære av kolleger i bransjen.