Creative Cloud-programmer bruker din Adobe-ID til å logge på – ikke et serienummer. Hvis et Creative Cloud-program ber deg om å angi et serienummer, kan du prøve denne fremgangsmåten for å løse problemet:

Merk:

Hvis du får problemer med utløpte volumserienumre for Creative Cloud for enterprise, ser du denne artikkelen for å få mer informasjon.

Test Internett-tilkoblingen

1. Finn ut om du har tilgang til Adobes aktiveringsservere.

Hvis du ser to Adobe-logoer, har du tilgang til aktiveringsserverne. Prøv å logge på programmet.

2. Hvis du fortsatt har problemer med å logge på, kan du klikke på denne koblingen.

Hvis du ser meldingen Test vellykket, har du tilgang til aktiveringsserverne. Prøv deretter å logge på programvaren.

Sørg for at abonnementet ditt er aktivert

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller Apple-menylinjen (macOS) for å åpne Creative Cloud-skrivebordsappen.

2. I profilmenyen klikker du på Logg av.

Avloggingsskjerm
    Avloggingsskjerm

3. Hvis du vil logge på igjen, skriver du inn Adobe ID-en din (vanligvis e-postadressen din) og passordet ditt og klikker på Logg på.

4. Klikk på de tre vertikale prikkene øverst til høyre på skjermen.

5. Velg Se etter programoppdateringer fra hurtigmenyen. Du kan også trykke på Ctrl+Alt+R (Windows) eller Kommando+Tilvalg+R (Mac OS) for å oppdatere Creative Cloud-skrivebordsappen og se etter oppdateringer.

Se etter appoppdateringer
    Se etter appoppdateringer

6. Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsappen, vil du bli bedt om å oppdatere via en melding. Klikk på Oppdater.

Bekreft kontoinformasjonen

Sjekk betalingsinformasjon

1. Logg på din Adobe-konto med din Adobe-ID (vanligvis e-posten) og passord.

Hvis du har problemer med å logge på, se Feilsøking av Adobe ID-konto og pålogging.

2. Klikk på fanen Abonnementer i navigasjonsfeltet øverst på siden.

Klikk på fanen Abonnementer
  3. Gå til delen Mine abonnementer og klikk på Administrer abonnement.

Administrer abonnement
    Administrer abonnement

4. Gå til Abonnement og betaling på siden med abonnementsdetaljer, og klikk deretter på Administrer betaling.

Klikk på Administrer betaling
    Klikk på Administrer betaling
  5. Bekreft at kreditt- eller betalingskortnummer, utløpsdato, betalingsadresse og telefonnummer er riktig skrevet inn, uten mellomrom eller bindestreker. Få hjelp med å oppdatere din betalingsinfo

Merk:

Bruker du et bedriftskort? Pass på at du bruker navnet og betalingsadressen til kortinnehaveren, ikke dine egne detaljer. Snakk med korteieren eller regnskapsavdelingen din for å bekrefte riktig navn og faktureringsadresse.

6. Klikk på Kommunikasjon i navigasjonsfeltet øverst på siden.

7. Klikk på Markedsføringskommunikasjon i den venstre ruten. Deretter bekrefter du at postadressen din er riktig og samsvarer med adressen som er tilknyttet betalingskortet for kontoen, i delen Kontaktpreferanser.

Sørg for at vi har korrekt fødselsdato

Manglende eller feil fødselsdato kan påvirke om du er kvalifisert til å bruke Creative Cloud eller ikke.

1. Logg på din Adobe-konto med din Adobe-ID (vanligvis e-posten) og passord.

Hvis du har problemer med å logge på, se Feilsøking av Adobe ID-konto og pålogging.

2. Hvis du blir spurt om det, angir du fødselsdatoen din og klikker på Oppdater. Hvis fødselsdatoen ikke aksepteres, kvalifiserer ikke alderen du har angitt. Se: Feil: Du er ikke kvalifisert til å bruke Creative Cloud.

3. For å endre fødselsdatoen tømmer du nettleserbufferen (se nettleserens dokumentasjon for instruksjoner) og prøver igjen. Alternativt kan du prøve en annen nettleser. Det kan hende du må vente 24 timer før du kan angi en ny fødselsdato.

Bekreft datamaskininnstillinger

Angi språket til internasjonal engelsk

Hvis du har kjøpt et abonnement som bare er på engelsk, må du sørge for at standardspråket i Creative Cloud-skrivebordsappen er satt til engelsk (internasjonal).

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet, som du finner på oppgavelinjen (Windows) eller Apple-menylinjen (Mac OS), for å starte Creative Cloud-skrivebordsappen.

2. Klikk på de tre vertikale prikkene øverst til høyre på skjermen, og velg deretter Innstillinger.

Innstillinger skjermen
    Innstillinger

3. Velg Creative Cloud og klikk på kategorien Programmer.

4. Under programspråk, velger du Internasjonal engelsk.

Sørg for at datamaskinens tid og klokkeslett er korrekt

En unøyaktig systemklokke på datamaskinen kan forårsake aktiveringsproblemer. Har du nylig stilt dato og klokkeslett på datamaskinen tilbake? Kontroller at datamaskinens systemklokke er satt til riktig tid og dato.