Creative Cloud-programmer bruker din Adobe-ID til å logge på – ikke et serienummer. Hvis et Creative Cloud-program ber deg om å angi et serienummer, kan du prøve følgende for å løse dette problemet:

Test Internett-tilkoblingen

1. For å fastslå om du har tilgang til Adobe-aktiveringsserverne.

Hvis du ser to Adobe-logoer, skal du ha tilgang til tekstserverne til
    aktiveringstrinnet. Prøv å logge på programmet.

2. Hvis du fortsatt har problemer med å logge på, kan du klikke på denne koblingen.

Hvis du ser en melding som sier at testen var vellykket, har du tilgang til aktiveringsserverne. Prøv deretter å logge på programvaren.

Sørg for at abonnementet ditt er aktivert

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet, som du finner i oppgavelinjen (Windows) eller Apple-menylinjen (Mac OS), for å åpne skrivebordsprogrammet til Creative Cloud.

Creative Cloud-ikon
  2. I menyen din klikker du på Logg av.

Logg av
  3. For å logge på igjen skriver du inn din Adobe-IF (vanligvis e-posten) og passord og klikker på Logg på.

Logg på
  4. Klikk på tannhjulet øverst til høyre.

5. Velg Se etter programoppdateringer fra hurtigmenyen. Du kan også trykke på Ctrl+Alt+R (Windows) eller Command+Option+R (Mac OS) for å oppdatere Creative Cloud-skrivebordsappen og se etter oppdateringer.

Se etter programoppdateringer
  6. Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsappen, blir du spurt om du vil oppdatere. Klikk på Oppdater.

Bekreft kontoinformasjonen

Sjekk betalingsinformasjon

1. Logg på din Adobe-konto med din Adobe-ID (vanligvis e-posten) og passord.

Hvis du har problemer med å logge på, se Feilsøking av Adobe ID-konto og pålogging.

2. Klikk på fanen Abonnementer i navigasjonsfeltet øverst på siden.

Klikk på fanen Abonnementer
  3. Gå til delen Mine abonnementer og klikk på Administrer abonnement.

Klikk på Administrer abonnement
  4. Gå til Abonnement og betaling på siden med abonnementsdetaljer, og klikk deretter på Administrer betaling.

Klikk på Administrer betaling
  5. Bekreft at kreditt- eller betalingskortnummer, utløpsdato, betalingsadresse og telefonnummer er riktig skrevet inn, uten mellomrom eller bindestreker. Få hjelp med å oppdatere din betalingsinfo

Bruker du et firmakort?
    Sørg for at du bruker navnet og betalingsadressen til kortinnehaveren, ikke din egen. Snakk med korteieren eller regnskapsavdelingen din for å bekrefte riktig navn og faktureringsadresse.

6. Klikk på Kommunikasjon i navigasjonsfeltet øverst på siden.

7. Klikk på Markedsføringskommunikasjon i den venstre ruten. Deretter bekrefter du at postadressen din er riktig og samsvarer med adressen som er tilknyttet betalingskortet for kontoen, i delen Kontaktpreferanser.

Sørg for at vi har korrekt fødselsdato

Manglende eller feil fødselsdato kan påvirke om du er kvalifisert til å bruke Creative Cloud eller ikke.

1. Logg på din Adobe-konto med din Adobe-ID (vanligvis e-posten) og passord.

Hvis du har problemer med å logge på, se Feilsøking av Adobe ID-konto og pålogging.

2. Hvis du blir spurt om det, angir du fødselsdatoen din og klikker på Oppdater. Hvis fødselsdatoen ikke aksepteres, kvalifiserer ikke alderen du har angitt. Se: Feil: Du er ikke kvalifisert til å bruke Creative Cloud.

3. For å endre fødselsdatoen tømmer du nettleserbufferen (se nettleserens dokumentasjon for instruksjoner) og prøver igjen. Alternativt kan du prøve en annen nettleser. Det kan hende du må vente 24 timer før du kan angi en ny fødselsdato.

Bekreft datamaskininnstillinger

Angi språket til internasjonal engelsk

Hvis du har kjøpt et abonnement som bare er på engelsk, må du sørge for at standard språkinnstilling i Creative Clouds skrivebordsprogram er English (International).

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet, som du finner i oppgavelinjen (Windows) eller Apple-menylinjen (Mac OS), for å starte Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

Creative Cloud-ikon
  2. Klikk på tannhjulet og velg Innstillinger.

Innstillinger
  3. Velg Creative Cloud og klikk på kategorien
    Programmer.

4. Under programspråk, velger du Internasjonal engelsk.

Sørg for at datamaskinens tid og klokkeslett er korrekt

En unøyaktig systemklokke på datamaskinen kan forårsake aktiveringsproblemer. Har du nylig stilt dato og klokkeslett på datamaskinen tilbake? Kontroller at datamaskinens systemklokke er satt til riktig tid og dato.