Creative Cloud-applikasjoner spør etter serienummer

Creative Cloud-applikasjoner krever ikke serienummer. Prøv løsningen under for å reparere denne feilen.

Et tilkoblings- eller konfigurasjonsproblem kan utløse denne serienummerfeilen. Jobb gjennom følgende løsninger én etter én til du kan logge på igjen.

Ser du to Adobe-logoer?

Hvis du ser to Adobe-logoer, har du tilgang til aktiveringsserverne. Logg på Creative Cloud-applikasjonen på nytt nå.

Ser du ikke Adobe-logoene?

Sjekk Internett-tilkoblingen og prøv å få tilgang til Adobes aktiveringsservere igjen. Du trenger en sikker tilkobling når du logger på en applikasjon. Prøv deretter å logge på Creative Cloud-applikasjonen igjen.

Hvis du trenger hjelp med å logge på, kan du se Slik logger du på (eller aktiverer) applikasjonen.

Følg denne fremgangsmåten for å bekrefte at du har et aktivt Creative Cloud-abonnement.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg Creative Cloud-ikonet  på oppgavelinjen i Windows eller på menylinjen i macOS).

2. Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Logg av.

Avloggingsskjerm
    Avloggingsskjerm

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjonene for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Logg på Creative Cloud-kontoen igjen.

4. Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, blir du spurt om du vil oppdatere det. Klikk på Oppdater.

Sjekk betalingsinformasjonen

1. Velg Rediger betaling og fakturering.

Rediger fakturerings- og betalingsinformasjon

2. Velg enten Legg til ny eller Rediger.

Rediger betalingsdetaljer

3. Bekreft at betalingsinformasjonen, faktureringsadressen og telefonnummeret er riktig. Få hjelp med å oppdatere faktureringsinformasjonen din.

Bruker du et bedriftskort? Pass på at du bruker navnet og betalingsadressen til kortinnehaveren, og ikke dine egne detaljer. Snakk med kortinnehaveren eller regnskapsavdelingen din for å bekrefte riktig navn og faktureringsadresse.

Hvis du har kjøpt et abonnement som bare er på engelsk, må du sørge for at standardspråket i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet er engelsk (internasjonal).

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg Creative Cloud-ikonet  på oppgavelinjen i Windows eller på menylinjen i macOS).

2. Velg Konto-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Innstillinger.

Innstillinger -skjermen
    Preferanser

Ser skjermen din annerledes ut? Se instruksjonene for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.

3. Velg Applikasjoner i sidefeltet.

4. Gå til Standard installasjonsspråk og kontroller at alternativet Engelsk (internasjonal) er aktivert.

Endre standardspråket til engelsk (internasjonal)

5. Klikk på Ferdig for å bruke endringene.

En unøyaktig systemklokke på datamaskinen kan forårsake problemer med aktivering. Kontroller at datamaskinens systemklokke er satt til riktig dato og klokkeslett.