Creative Cloud-apper krever ikke et serienummer. Prøv løsningen under for å reparere denne feilen.

Et tilkoblings- eller konfigurasjonsproblem kan utløse denne serienummerfeilen. Jobb gjennom følgende løsninger én etter én til du kan logge på igjen.

Ser du to Adobe-logoer?

Hvis du ser to Adobe-logoer, har du tilgang til aktiveringsserverne. Logg på Creative Cloud-appen på nytt nå.

Ser du ikke Adobe-logoene?

Sjekk Internett-tilkoblingen og prøv å få tilgang til Adobes aktiveringsservere igjen. Du trenger en sikker tilkobling når du logger på en app. Prøv deretter å logge på Creative Cloud-appen igjen.

Hvis du trenger hjelp med å logge på, ser du Slik logger du på (eller aktiverer) appen.

Følg denne fremgangsmåten for å bekrefte at du har et aktivt Creative Cloud-abonnement.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Klikk på Creative Cloud-ikonet  på oppgavelinjen i Windows eller på menylinjen i macOS).

2. I profilmenyen klikker du på Logg av.

Avloggingsskjerm
    Avloggingsskjerm

Ser skjermen forskjellig ut? Se instruksjonene for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsappen.

3. Logg på med Adobe ID og passord.

4. Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsappen, blir du spurt om du vil oppdatere. Klikk på Oppdater.

Sjekk betalingsinformasjonen

1. Logg på Adobe-kontoen.

2. Gå til delen Mine planer og klikk på Administrer plan.

Administrer abonnement
    Administrer abonnement
  3. Gå til Abonnement og betaling på siden med abonnementsdetaljer, og klikk deretter på Administrer betaling.

Klikk på Administrer betaling
    Klikk på Administrer betaling
  4. Bekreft at betalingsinformasjon, faktureringsadresse og telefonnummer er riktige. Få hjelp med å oppdatere faktureringsinformasjonen din.

Merk:

Bruker du et bedriftskort? Pass på at du bruker navnet og betalingsadressen til kortinnehaveren, og ikke dine egne detaljer. Snakk med kortinnehaveren eller regnskapsavdelingen din for å bekrefte riktig navn og faktureringsadresse.

Hvis du har kjøpt et abonnement som bare er på engelsk, må du sørge for at standardspråket i Creative Cloud-skrivebordsappen er engelsk (internasjonal).

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Klikk på Creative Cloud-ikonet  på oppgavelinjen i Windows eller på menylinjen i macOS).

2. Klikk på tannhjulikonet  øverst til høyre på skjermen for å få tilgang til Preferanser.

Innstillinger skjermen
    Preferanser

Ser skjermen forskjellig ut? Se instruksjonene for den tidligere versjonen av Creative Cloud-skrivebordsappen.

3. Velg Apper i sidefeltet.

4. Gå til Standard installasjonsspråk og kontroller at alternativet Engelsk (internasjonal) er aktivert.

Endre standard appspråk til engelsk
  5. Klikk på Ferdig for å bruke endringene.

En unøyaktig systemklokke på datamaskinen kan forårsake aktiveringsproblemer. Kontroller at datamaskinens systemklokke er satt til riktig dato og klokkeslett.