Vanlige spørsmål om kompatibilitet for Microsoft Windows 8.1 med Adobe Creative Cloud, Creative Suite, Acrobat og Flash Player

Vanlige spørsmål

Adobe og Microsoft har samarbeidet for å teste Creative Cloud and Creative Suite 6 applikasjoner for pålitelighet, ytelse og brukererfaring når den er installert på Intel-baserte systemer som kjører Microsoft Windows 8.1. Det er på nåværende tidspunkt ingen kjente problemer. Adobe Photoshop CS5, CS4 og CS3 ble også testet med Windows 8.1 og det er på nåværende tidspunkt ingen kjente store problemer.

Som ved alle nye utgivelser av operativsystem, kan det oppstå uventede problemer som ikke ble oppdaget under testing. Om du oppdager feil, vær snill og meld fra om dem på feilmeldingsskjemaet vårt.

Krever noen av Adobe Creative Cloud (CC)- eller CS6-programmene oppdateringer for å være kompatible med Windows 8.1?

På dette tidspunktet er det kun Adobe Flash Pro CC, build 13.0.0.759 som krever en oppdatering for kompatibilitet med Windows 8.1. Alle andre versjoner av Adobe Flash Pro støttes.

Hvordan installerer jeg de nødvendige oppdateringene for kompatibilitet med Windows 8.1?

Hvis oppdateringene for Windows 8.1-kompatibilitet med Creative Suite- eller Creative Cloud-produkter er påkrevd i fremtiden, vil oppdateringene gjøres tilgjengelig på følgende måter:

• Aktive Creative Cloud-medlemmer vil motta oppdateringer. Du informeres om oppdateringer via skrivebordsprogrammet til Creative Cloud, eller gjennom selve programmet.
  • Oppdateringer gjøres via Adobe Updater (Adobe CS6-produkter og eldre) eller skrivebordsprogrammet til Creative Cloud (Adobe CC-produkter og nyere). Så lenge du har aktivert den automatiske varslingsfunksjonen i Adobe Updater, vil du automatisk varsles når oppdateringer er tilgjengelige. Du kan følge instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere oppdateringene.
  • Alternativt, hvis du eier et CS6-produkt som krever en oppdatering, kan du åpne CS6-produktet og velge Hjelp > Oppdateringer for å åpne Adobe Updater. Velg alle oppdateringene du ønsker, og klikk deretter på Last ned og installer oppdateringer.
  • Til slutt kan du også gå til siden med nedlastinger på Adobe.com for å overvåke når oppdateringer publiseres. Deretter kan du laste ned og installere oppdateringen for hvert relevant produkt.

Hvis du ikke ser oppdateringene som er tilgjengelige i Adobe Updater, men mener at en oppdatering er tilgjengelig, må gjøre følgende:

1. Last ned og installer Adobe Application Manager:

2. Slett følgende mappe: \Users\[brukernavn]\AppData\Local\Adobe\AAMUpdater.

3. Kjør et CS6-program og velg Hjelp > Oppdateringer.

Kjenner til noen store problemer, feil eller merkelige brukererfaringer ved bruk av Adobe CC-, CS6- eller Adobe Acrobat-produkter med Windows 8.1?

Når du prøver å installere en Adobe Creative Cloud-app på Windows 8.1 ved bruk av Internet Explorer 11, kan du oppleve en plugin-advarsel. Adobe har ikke funnet noen andre betydelige problemer med kjøring av CC, CS6 eller Acrobat-produkter med Windows 8.1.

Nå som Adobe Flash Player følger med sammen med Windows 8.1, hvordan skaffer jeg det og hva slags kundestøtte er tilgjengelig?

Adobe Flash Player ble bygget inn i Internet Explorer i alle versjoner av Windows 8, og oppdateringer distribueres via Windows Update. Støtte er tilgjengelig i henhold til Adobes standard støttevilkår for Flash Player på www.adobe.com/no/support og http://helpx.adobe.com/no/flash-player.html.

Jeg bruker flere pluginer med den nåværende Creative Suite-versjonen. Er disse pluginene kompatible med Creative Suite i Windows 8.1?

Kunder oppfordres til å sjekke kompatibilitet for pluginer ved å kontakte leverandøren av pluginen, før de oppgraderer til Windows 8.1. Gjelder henvendelsen tredjepartsprodukter, kontakter du angjeldende produsent.

Tilbyr Adobe teknisk brukerstøtte for CC- og CS6-programmer som kjøres i Windows 8.1?

Adobe gir støtte til Creative Cloud- og Creative Suite-kunder som kjører Windows 8.1 i henhold til Adobes standard kundestøtteretningslinjer. Gå til brukerstøttesiden for ytterligere informasjon om våre gratis og betalte støtteprogrammer.

Jeg er en kunde med volumlisens. Hvordan får jeg oppdateringer for CC- og CS6-produktene?

Adobe anbefaler at firmaets interne retningslinjer følges for å håndtere oppdateringer. Det kan hende du bør kontakte IT-ansvarlig som håndterer Adobe-lisensene, for å få informasjon vedrørende firmaets retningslinjer vedrørende programvareoppdatering. Hos kunder med volumlisens har IT-administratorer tilgang til informasjon om hvordan man utfører stille installering av CC- og CS6-oppdateringer, og av Creative Cloud Packager.

Er prøveversjonene av CC- og CS6-programmer kompatible med Microsoft Windows 8.1?

Ja. Prøveversjonene av CC- og CS6-produkter er kompatible med Windows 8.1. Alle kjente problemer som beskrives i dette dokumentet gjelder også for prøveversjoner.