Find ud af, hvordan du downloader og installerer Photoshop CC eller CS6 som en del af dit Creative Cloud-medlemskab. Indeholder planerne Komplet, Fotografi og Enkelt-app.

Download Photoshop CC

Velkommen til Photoshop CC! Uanset om du har købt planen Komplet, Fotografi eller en enkelt-app, er processen den samme. Hent blot Photoshop på adobe.com-webstedet, og installér det på computeren.

1. Gå til Creative Cloud-appkataloget. Find Photoshop, og klik på Hent.

Hvis du ikke er logget ind, bliver du bedt om at logge ind med dit Adobe ID og din adgangskode. Følg vejledningen på skærmen.

Katalog over computerapps

Bemærk:

Hvis du har et omkostningsfrit testabonnement på Creative Cloud, kan du se Download og installer en Creative Cloud-testversion.

Har du ikke endnu ikke et Creative Cloud-medlemskab eller en testversion af Creative Cloud? Se Kom i gang med Creative Cloud.

2. Din app begynder at blive overført.

Samtidigt vises Adobe Creative Cloud-computerappen, og det styrer resten af installationsprocessen. Kontrollér statussen for overførslen på statuslinjen ud for navnet på den app.

Bemærk:

Det kan tage noget tid at downloade din app, afhængigt af din netværkshastighed.

3. Hvis du vil starte din nye app, skal du finde Photoshop-ikonet i panelet Apps og klikke på Åbn.

Du kan også starte Photoshop, som du normalt ville starte et program på computeren. Photoshop er installeret på det samme sted, hvor dine programmer normalt installeres, såsom i mappen Programmer (Windows) eller i mappen Programmer (Mac OS).

Bemærk:

Problemer med den første overførsel? Se Fejlfinding i forbindelse med download og installation af Creative Cloud.

Installer Photoshop CS6

Du kan hente tidligere versioner af Photoshop som CS6 direkte fra Creative Cloud-computerappen. Du kan have flere versioner af Photoshop installeret på computeren på samme tid, hvis du ønsker det.

Bemærk:

Hvis du har købt en licens til Photoshop CS6 tidligere og vil geninstallere Photoshop CS6 igen som en del af Creative Suite, kan du se Download CS6-produkter.

1. Klik på ikonet Creative Cloud , som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen (Mac OS), for at åbne Creative Cloud-computerappen. Hvis den ikke allerede er markeret, skal du klikke på fanen Apps øverst i vinduet.

2. Find Photoshop på listen over apps, og klik på pilen ud for Opdater eller Installer. Vælg derefter Andre versioner

3. Find CS6 på listen over versioner. Klik derefter på Installer

Photoshop CS6 downloades og installeres på din computer.

Bemærk:

Tidligere produktversioner overskriver ikke eksisterende versioner. Du kan have to versioner af den samme app til at køre samtidigt på din computer, dog med undtagelse af Acrobat XI (Windows) og Acrobat DC. Installation af disse Acrobat-versioner fjerner andre versioner af Acrobat. Yderligere oplysninger finder du under Download Acrobat-produkter.