Fungerer Adobe-apps på Apple-computere med M1-chip?

Find ud af, hvilke Adobe-apps der kører integreret på Apple-computere, der bruger Apple silicon M1-chip.

Fungerer min Adobe-app på Apple M1-computere?

Apps, der kører indbygget på M1-computere

Følgende apps kører integreret på Apple M1-computere.

InDesign

Character Animator

Adobe Audition

Dreamweaver

Premiere Rush

Adobe Media Encoder

InCopy

After Effects

Vi fortsætter med at teste og optimere andre apps til Apple-computere, der bruger M1-chippen.

Hvornår vil andre Adobe-apps kunne køres integreret på Apple M1-computere?

Vi arbejder på at sikre, at vores apps kan køres på disse computere, men har endnu ikke udgivelsesdatoer for alle vores apps. Vi opdaterer dette dokument, når flere detaljer er tilgængelige.

Apps, der kører ved hjælp af Rosetta 2

Du kan installere følgende apps på Apple M1-computere, der bruger Rosetta 2-teknologi. Det kan tage længere tid i begyndelsen at åbne apps, mens Rosetta 2 oversætter dem til brug på din M1-computer.

Adobe Animate

Adobe Bridge (kendte problemer)

Adobe Premiere Elements 2022

Adobe Photoshop Elements 2022

Substance 3D Designer

Substance 3D Painter

Substance 3D Sampler

Substance 3D Stager

Bemærk: Sørg for, at Rosetta 2 allerede er blevet installeret på brugermaskiner, når apps udrulles for en virksomhed eller ved brug af enkeltstående installationsprogrammer.

Hvordan kan jeg installere Rosetta 2 på min M1-computer?

Du kan installere Rosetta 2 ved at starte enhver installeret Intel-baseret app på din M1-computer. Alternativt kan du åbne Terminal og køre følgende kommando:

• Hvis du har rodtilladelse: /usr/sbin/softwareupdate --install-rosetta
  • Hvis du ikke har rodtilladelse:/usr/sbin/softwareupdate --install-rosetta --agree-to-license

Hvor kan jeg downloade mine apps?

Du kan downloade disse apps på din M1-enhed direkte fra creativecloud.adobe.com/apps. Creative Cloud-computerappen installeres automatisk sammen med din app.

Kan jeg installere plug-ins for Creative Cloud-apps på Apple M1-computere?

Ja, du kan installere plug-ins eller udvidelser på Apple M1-computere fra fanen Stock og Markedsplads i Creative Cloud-computerappen.

Bemærk: Photoshop understøtter kun de nye plug-ins (baseret på UXP, under Plug-ins i menuen), der er indbygget på Apple M1-computere. Hvis du vil bruge ældre plug-ins (under Vindue i menuen), skal du køre Photoshop i Rosetta-tilstand. Hvis du er udvikler, skal du kontrollere, om du kan migrere dine plug-ins fra CEP til UXP.

Understøtter Adobe apps, der kører med Rosetta 2?

Vi yder support til ovenstående apps. Vi har ikke certificeret andre Adobe-apps endnu og understøtter ikke deres brug på M1-enheder. For at få de bedste resultater skal du kun køre alle andre Adobe-apps på operativsystemer og hardwareplatforme, der er angivet i systemkravene.

Hvordan kan jeg overføre Adobe-apps fra min gamle computer til min nye M1-computer?

Vi anbefaler, at du geninstallerer apps på din nye computer i stedet for at migrere dem ved hjælp af Migration Assistant. Hvis du stadig ønsker at bruge Migration Assistant, skal du fravælge muligheden for at migrere apps eller afinstallere dine Adobe-apps før migrering.

Har du allerede brugt Migration Assistant?Kør CC Cleaner Tool for at fjerne Adobe-apps og -komponenter, der blev kopieret til den nye computer. Når dine apps er blevet helt fjernet, kan du installer dine Adobe-apps på din nye computer.

Vil Adobe fortsætte med at understøtte Apple-enheder med Intel-processorer?

Ja. Vi har ingen planer om at stoppe support til Apple-enheder med Intel-processorer.

Hvordan ved jeg, om min Apple-computer bruger en M1- eller Intel-chip

Vælg Apple-menuen () > Om denne Mac.  Navnet på chippen på din computer vises ud for Chip.

Find ud af, hvilken chip din Mac bruger