Ret fejl 183 angående installation af Creative Cloud-apps

Lær, hvad du skal gøre, hvis du ser fejlkode 183, når du prøver at installere eller opdatere Creative Cloud-computerappen eller en Creative Cloud-app (såsom Photoshop, Premiere Pro og Illustrator).

Hvordan rettes fejl 183 i Creative Cloud-apps?

Fejl 183 er en ret generisk fejl, der kan skyldes en række forskellige problemer, fra tilladelser og en aggressiv viruskontrol til en indstilling i Windows, der forhindrer installation.

Hvilken app forsøger du at installere eller opdatere?

For at rette fejl 183 skal du følge vejledningen til den app, du forsøgte at installere eller opdatere.

Du kan læse om, hvordan du løser fejl 183 i forbindelse med installation af Adobe XD i Windows, i Fejlkode 183 ved installation af Adobe XD i Windows.

Du kan læse om, hvordan du løser fejl 183 i forbindelse med installation af Adobe Dreamweaver i Windows, i Ret fejlkode 183 ved installation af Dreamweaver.

Prøv dette først

1. Deaktiver dit antivirusprogram (f.eks. Cylance Antivirus) midlertidigt. Du kan finde anvisninger i dokumentationen til din antivirus.

2. Prøv installationen igen. Hvis dette ikke løser problemet, skal du gå til trin 3.

Bemærk: Glem ikke at aktivere antivirus igen, når installationen er gennemført.

3. Kontrollér, om du har Segurazo Antivirus.

4. Hvis du har Segurazo Antivirus, skal du afinstallere det. Se vejledning her Sådan fjernes Segurazo Antivirus.

5. Når du har afinstalleret Segurazo Antivirus, skal du prøve at installere igen.

Bemærk: Hvis du har installeret Segurazo Antivirus med vilje, kan du geninstallere det, når installationen er færdig.

Er problemet ikke løst?

Hvis du stadig får fejl 183, kan du prøve de avancerede trin nedenfor.

1. Vælg Flere oplysninger i fejlmeddelelsen. Vælg Vis fejllog i pop op-vinduet.

2. I fejlloggen skal du kigge efter den mappe, der forårsagede fejlen.

Din fejllog kan se sådan her ud.

Fejlkode 183

3. Gør et af følgende, afhængigt af din mappe.

• Mappen "Adobe Creative Cloud Experience": Følg trin 4 til 6.
    • Enhver anden mappe: Slet eller omdøb mappen. Spring videre til trin 6.
  4. Gå til Jobliste (Windows) eller Aktivitetsovervågning (macOS), for at lukke CCXProcess.

5. Find mappen "Adobe Creative Cloud Experience", og slet den.

Windows

• Windows (64-bit): C:\Programmer\Adobe\Adobe Creative Cloud Experience

• Windows (32-bit): C:\Programmer (x86) \Adobe\Adobe Creative Cloud Experience

macOS

/Programmer/Hjælpeprogrammer/Adobe Creative Cloud Experience

6. Prøv at installere appen igen.

1. Afinstaller Creative Cloud-computerappen.

2. Download Creative Cloud-computerappens installationsprogram.

3. Dobbeltklik den overførte fil.

4. Dobbeltklik på Install.app.

Creative Cloud-computerappen begynder at installere. Det åbner automatisk, når installationen er gennemført.