Lær, hvad du skal gøre, hvis du ser fejlkode 183, når du prøver at installere eller opdatere Creative Cloud-klientprogrammet eller en Creative Cloud-app (såsom Photoshop, Premiere Pro og Illustrator).

Sådan rettes fejl 183 i Creative Cloud-programmer?

Fejl 183 er en ret generisk fejl, der kan betyde en række forskellige problemer, fra tilladelser til en aggressiv viruskontrol til en indstilling i Windows, der forhindrer installation.

Hvilket program forsøger du at installere eller opdatere?

For at rette fejl 183 skal du følge vejledningen til den app, du forsøgte at installere eller opdatere.

Du kan læse om, hvordan du løser fejl 183 i forbindelse med installation af Adobe XD i Windows, i Fejlmeddelelse 183 ved installation af Adobe XD i Windows.

Du kan læse om, hvordan du løser fejl 183 i forbindelse med installation af Adobe Dreamweaver i Windows, i Fejlmeddelelse 183 ved installation af Dreamweaver.

Prøv dette først

1. Deaktiver dit antivirusprogram (f.eks. Cylance Antivirus) midlertidigt. Du kan finde anvisninger i dokumentationen til din browser.

2. Prøv din installation igen. Hvis dette ikke løser problemet, skal du gå til trin 3.

Glem ikke at aktivere antivirus igen, når installationen er gennemført.

3. Kontroller, om der er Segurazo Antivirus.

4. Hvis du har Segurazo Antivirus, skal du afinstallere det. Se vejledning her Sådan fjernes Segurazo Antivirus.

5. Når du har afinstalleret Segurazo Antivirus, skal du prøve at installere igen.

Hvis du har installeret Segurazo Antivirus med vilje, kan du geninstallere det, når installationen er færdig.

Har du stadig problemer?

Hvis du stadig får fejl 183, kan du prøve de avancerede trin nedenfor.

1. Vælg Flere oplysninger i fejlmeddelelsen. Vælg Vis fejllog i pop op-vinduet.

2. I fejlloggen skal du kigge efter den mappe, der forårsagede fejlen.

Din fejllog kan se sådan her ud.

Fejlkode 183
  3. Gør et af følgende, afhængigt af din mappe.

• Mappen "Adobe Creative Cloud Experience": Følg trin 4 til 6.
    • Enhver anden mappe: Slet eller omdøb mappen. Spring videre til trin 6.
  4. Gå til Jobliste (Windows) eller Aktivitetsovervågning (macOS), for at lukke CCXProcess.

5. Find mappen "Adobe Creative Cloud Experience", og slet den.

Windows

• Windows (64-bit): C:\Programmer\Adobe\Adobe Creative Cloud Experience

• Windows (32-bit): C:\Programfiler (x86) \Adobe\Adobe Creative Cloud Experience

macOS

/Programmer/Hjælpeprogrammer/Adobe Creative Cloud Experience

6. Prøv at installere appen igen.

1. Afinstaller Creative Cloud-klientprogrammet.

2. Download Creative Cloud-klientprogrammets installationsprogram.

3. Dobbeltklik den overførte fil.

4. Dobbeltklik på Install.app.

Creative Cloud-klientprogrammet begynder at installere. Det åbner automatisk, når installationen er gennemført.