Brug Creative Cloud-computerappen til at finde og installere tidligere versioner af dine Creative Cloud-apps.
  1. Åbn Creative Cloud-computerappen på din computer. Hvis du ikke automatisk er logget på, skal du logge på med dit Adobe ID og din adgangskode.

2. Rul til den app, du vil installere.

3. Klik på pilen ud for Installer eller Åbn. Vælg derefter Andre versioner.

Andre versioner
  4. Find den version, du vil installere, på den viste liste, og klik derefter på Installer.

Installer andre versioner

Bemærk:

Når du installerer en ny Creative Cloud-app, fjernes tidligere versioner af appen på computeren. Hvis du vil beholde tidligere versioner, der er installeret, skal du klikke på Avancerede indstillinger og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Fjern gamle versioner i dialogboksen Bekræftelse af opdatering.

Tidligere produktversioner overskriver ikke eksisterende versioner. Du kan have to versioner af den samme app til at køre samtidigt på computeren.