Se Laste ned og installere Creative Cloud-apper for detaljerte trinn for nedlasting og installasjon av Creative Cloud-appen-

Hvis du får problemer under nedlasting av apper basert på de foreslåtte trinnene i artikkelen ovenfor, bruk nedlastingskoblingene i tabellen nedenfor.

Produkt Windows Mac OS
Photoshop CC
Windows (32-biters) | Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Lightroom CC
Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Lightroom Classic CC Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Illustrator CC Windows (32-biters) | Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
InDesign CC
Windows (32-biters) | Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Acrobat Pro CC Windows (32 biters) Mac OS (64-biters)
Dimensjoner CC
Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Bridge CC Windows (32-biters) | Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Premiere Pro CC Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
After Effects CC Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Character Animator Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Audition CC
Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Animate CC og Mobile Device Packaging Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Dreamweaver CC
Windows (32-biters) | Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Muse CC Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
InCopy CC Windows (32-biters) | Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Prelude CC Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Media Encoder CC Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Fuse CC (Beta) Windows (32 biters) Mac OS (64-biters)
Extendscript Toolkit CC * Windows (32 biters) Mac OS (64-biters)
Flash Builder Premium Windows (32-biters) | Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Gaming SDK 1.4 Windows (32 biters) Mac OS (64-biters)
Touch App Plugins Windows (32 biters) Mac OS (64-biters)
SpeedGrade CC Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)
Scout Windows (64-biters) Mac OS (64-biters)

Merk:

* Du kan installere Extendscript Toolkit CC på MacOS 10.11.5 eller tidligere.

Installasjonsinstruksjoner

1. Bare klikk på en av nedlastingskoblingene i tabellen ovenfor og lagre filen på maskinen for å komme i gang.

2. Dobbeltklikk den nedlastede filen for å trekke ut innholdet.

3. Gjør ett av følgende for å starte installeringen:

Windows: Dobbeltklikk på Setup.exe fra den ekstraherte mappen.

Mac OS: Dobbeltklikk på Installer fra den ekstraherte mappen.

4. Logg på med Adobe ID og passord, eller med konto i sosiale medier (Facebook eller Google).

social-sign-in
  5. Installasjonen av programmet starter. Du kan se fremdriften til installasjonen.

Avinstaller Photoshop

Gratulerer! Programmet ditt er installert og starter automatisk.

Merk:

Hvis du får en feilmelding under installasjon av appen, se Feilsøk nedlastings- og installeringsfeil for feilsøkingstrinn.