Hvis det oppstår problemer når du laster ned Creative Cloud-appene, kan du følge nedlastingskoblingene i tabellen nedenfor.

Merk:

Se Laste ned og installere Creative Cloud-apper for å se en detaljert veiledning om hvordan du laster ned og installerer Creative Cloud-apper.

Nedlastingskoblinger

Merk:

* Du kan installere Extendscript Toolkit CC på MacOS 10.11.5 eller tidligere.

Installasjonsveiledning

1. Bare klikk på en av nedlastingskoblingene i tabellen ovenfor og lagre filen på maskinen for å komme i gang.

2. Dobbeltklikk på den nedlastede filen for å pakke ut innholdet.

3. Gjør ett av følgende for å starte installasjonen:

Windows: Dobbeltklikk på Setup.exe fra den utpakkede mappen.

Mac OS: Dobbeltklikk på Installer fra den utpakkede mappen.

4. Logg på med Adobe ID og passord, eller med en av dine sosiale mediekontoer (Facebook eller Google).

social-sign-in
  5. Installasjonen av programmet starter. Du kan se fremdriften til installasjonen.

Avinstallere Photoshop

Gratulerer! Programmet ditt er installert og starter automatisk.

Merk:

Hvis du ser en feilmelding under installasjon av appen, ser du Feilsøke nedlastings- og installasjonsfeil for feilsøkingstrinn.