Retningslinjer for operativsystemstøtte for Creative Cloud-applikasjoner

Finn ut mer om de nyeste operativsystemretningslinjene for Creative Cloud-skrivebordsapplikasjoner.

Støttes Creative Cloud 2022-applikasjonene av operativsystemet mitt?

Creative Cloud-skrivebordsapplikasjoner fungerer med de nyeste operativsystemene for macOS og Windows, og to tidligere versjoner. De fleste Creative Cloud 2022-applikasjonene fungerer med følgende operativsystemer:

• Windows 10-versjonene 21H1, 20H2, 2004 og 1909 (LTSB-grener støttes ikke)
  • macOS 12 (Monterey), macOS 11 og macOS 10.16 (Big Sur) samt macOS 10.15 (Catalina)

For å lære om systemkravene til hver Creative Cloud-app, se Krav til Creative Cloud-systemet.

Hvorfor skal jeg holde operativsystemet oppdatert?

Vi fokuserer utviklingsarbeidet vårt på nyere versjoner av operativsystemene Windows og Mac for å sikre topp ytelse og sikkerhet. Våre produkttilbud er i tråd med de nyeste støttepolicyene fra Microsoft og Apple for operativsystemene deres. For optimal ytelse og sikkerhet anbefaler vi at du holder datamaskinens operativsystem oppdatert.

Hvilken versjon av operativsystemet har jeg?

Følg instruksjonene for ditt operativsystem.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke kan oppgradere operativsystemet?

Hvis du ikke kan oppgradere operativsystemet akkurat nå, kan du fortsette å bruke de installerte versjonene av Creative Cloud-applikasjonene til du kan oppgradere. Funksjonaliteten kan imidlertid være noe begrenset.