Finn ut mer om de nyeste operativsystemretningslinjene for Creative Cloud-appene dine.

Støtter Creative Cloud 2021-apper operativsystemet mitt?

Creative Cloud-skrivebordsapper støtter de nyeste operativsystemene for macOS og Windows, og to tidligere versjoner. De fleste Creative Cloud 2021-appene støtter Windows 10 versjonene 1903 og nyere (LTSB-områder støttes ikke), og macOS 10.14 Mojave og nyere.

For å lære om systemkravene til hver Creative Cloud-app, se Krav til Creative Cloud-systemet.

Hvorfor skal jeg holde operativsystemet oppdatert?

Vi fokuserer utviklingsarbeidet vårt på moderne versjoner av operativsystemene Windows og Mac for å sikre topp ytelse og sikkerhet. Våre produkttilbud er i tråd med de nyeste støttepolicyene fra Microsoft og Apple for operativsystemene deres. For optimal ytelse og sikkerhet anbefaler vi at du holder datamaskinens operativsystem oppdatert.

Hvilken versjon av operativsystemet har jeg?

Følg instruksjonene for ditt operativsystem.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke kan oppgradere operativsystemet?

Hvis du ikke kan oppgradere operativsystemet akkurat nå, kan du fortsette å bruke den installerte versjonen av Creative Cloud-appene for kompatibilitet til du kan oppgradere.