Sommige gereedschappen lijken te ontbreken op de werkbalk in Photoshop CC 2015. Lees hoe u ze weer terugzet.
Betreffende product Photoshop
Betreffende versie CC 2015.x

Probleem

Sommige gereedschappen lijken te ontbreken op de werkbalk

Oorzaak

Sommige werkruimten die met Photoshop CC 2015 werden geleverd, zorgen dat de werkbalk wordt aangepast. U ondervindt dit probleem nadat u bent overgeschakeld naar een van deze werkruimten.

Oplossing

1. Ga op een van de volgende manieren te werk:

• Herstel de werkbalkstandaarden. Selecteer Bewerken > Werkbalk en klik vervolgens op Standaardinstellingen herstellen. Als u de optie Werkbalk niet kunt weergeven, vouwt u het menu Bewerken uit om de volledige lijst te bekijken door op het pictogram  te klikken en dan Werkbalk > Standaardinstellingen herstellen te selecteren.
    Menu Bewerken

• Ga terug naar de werkruimte Essentiële elementen of stel de werkruimte Essentiële elementen opnieuw in.
  2. Start Photoshop opnieuw.

3. Of selecteer Bewerken > Werkbalk. Als u in het dialoogvenster Werkbalk aanpassen een ontbrekend gereedschap in de lijst Aanvullende gereedschappen ziet, versleept u dit naar de lijst Werkbalk. Klik op Gereed. Start Photoshop opnieuw.

Het extra gereedschap verslepen naar de werkbalk