U kunt de nieuwste functies en oplossingen voor problemen krijgen door Photoshop en Adobe Camera Raw gewoon naar de recentste versie bij te werken.

Wat is de meest recente versie?

• De recentste versie is Photoshop 2019 (versie 20.0.6).
  • De recentste versie van Adobe Camera Raw is 11.4
  • De recentste versie van Adobe DNG Converter is 11.4

Opmerking:

Bent u op zoek naar informatie die betrekking heeft op oudere versies van Photoshop? Zie Updates op verouderde versies.

Update-overwegingen

Wanneer u naar een primaire versie bijwerkt, moet u rekening houden met het volgende:

Opmerking:

Gebruik de Creative Cloud-desktopapp om eerdere versies te verwijderen of een eerdere versie opnieuw te installeren.

Hoe kan ik controleren op de meest recente updates en deze installeren?

Start Photoshop en kies Help > Updates.

Zie Creative Cloud-apps bijwerken voor meer informatie.

Opmerking:

Ziet u de beschikbare updates niet? Zie Er worden geen beschikbare updates vermeld.

Hoe kan ik verifiëren dat ik de meest recente versie van Photoshop heb?

Opmerking:

BELANGRIJK: er is een probleem bekend waarbij het dialoogvenster Info en Help > Systeeminfo niet de juiste versie weergeven. Zie Photoshop-versie wordt onjuist weergegeven voor meer informatie.

Controleren of u de meest recente versie van Photoshop hebt:

• macOS: kies Photoshop > Info over Photoshop
  • Windows: kies Help > Info over Photoshop

Hoe kan ik verifiëren dat ik de nieuwste versie van de Camera Raw-invoegtoepassing heb?

U controleert als volgt of u de meest recente versie van Adobe Camera Raw hebt:

• macOS: kies Photoshop > Info over invoegtoepassing > Camera Raw
  • Windows: kies Help > Info over invoegtoepassing > Camera Raw
Over Adobe Photoshop Camera Raw

Opmerking:

Hebt u problemen met het installeren van Camera Raw-updates? Zie Installatieprogramma voor Camera Raw-invoegtoepassing.

Wat als ik Adobe Camera Raw bijwerk en Photoshop mijn camera nog steeds niet herkent?

Wat als mijn computer geen verbinding heeft met internet?

Zoek een computer die verbonden is met internet. Download de update dan op een externe schijf of media die u naar de computer kunt verplaatsen die niet is verbonden met het internet.

Opmerking:

Updates voor Photoshop

Directe downloads voor de oktober 2017-release van Photoshop:

Creative Cloud-apps downloaden

Opmerkingen bij de release

Updates op Camera Raw

Adobe DNG Converter

Opmerking:

Bent u op zoek naar informatie die betrekking heeft op oudere versies van Photoshop? Zie Updates op verouderde versies.