U kunt de nieuwste functies en oplossingen voor problemen krijgen door Photoshop en Adobe Camera Raw gewoon naar de recentste versie bij te werken.

Wat is de meest recente versie?

• De recentste versie is de Photoshop CC-release van november 2018 (versie 20.0.1).
  • De recentste versie van Adobe Camera Raw is 11.1.
  • De recentste versie van Adobe DNG Convertor is 11.1.

Opmerking:

Bent u op zoek naar informatie die betrekking heeft op oudere versies van Photoshop? Zie Updates op verouderde versies.

Update-overwegingen

Wanneer u naar een primaire versie bijwerkt, zoals van CC 2018 naar CC 2019, moet u rekening houden met het volgende:

Opmerking:

Gebruik de Creative Cloud-desktopapp om eerdere versies te verwijderen of een eerdere versie opnieuw te installeren.

Hoe kan ik controleren op de meest recente updates en deze installeren?

Start Photoshop en kies Help > Updates.

Zie Creative Cloud-apps bijwerken voor meer informatie.

Opmerking:

Ziet u de beschikbare updates niet? Zie Er worden geen beschikbare updates vermeld.

Hoe kan ik verifiëren dat ik de meest recente versie van Photoshop heb?

Opmerking:

BELANGRIJK: er is een probleem bekend waarbij het dialoogvenster Info en Help > Systeeminfo niet de juiste versie weergeven. Raadpleeg het volgende document voor meer informatie:

Controleren of u de meest recente versie van Photoshop hebt:

• macOS: kies Photoshop > Info over Photoshop.
  • Windows: kies Help > Info over Photoshop.

Hoe kan ik verifiëren dat ik de nieuwste versie van de Camera Raw-invoegtoepassing heb?

U controleert als volgt of u de meest recente versie van Adobe Camera Raw hebt:

• macOS: kies Photoshop > Info over invoegtoepassing > Camera Raw.
  • Windows: kies Help > Info over invoegtoepassing > Camera Raw.
acr_11_1_about_screen

Opmerking:

Hebt u problemen met het installeren van Camera Raw-updates? Zie Installatieprogramma voor Camera Raw-invoegtoepassing.

Wat als ik Adobe Camera Raw bijwerk en Photoshop mijn camera nog steeds niet herkent?

Wat als mijn computer geen verbinding heeft met internet?

Zoek een computer die verbonden is met internet. Download de update dan op een externe schijf of media die u naar de computer kunt verplaatsen die niet is verbonden met het internet. (Opmerking: U kunt het product en de updates offline installeren, maar u hebt in eerste instantie tijdelijk internettoegang nodig om u aan te melden en de software te activeren.)

Opmerking:

Lees Vorige versies van apps installeren als u eerdere versies van Photoshop wilt installeren die bij Creative Cloud zijn geleverd.

Opmerking:

Speciale instructies voor de installatie op macOS 10.12 (Sierra):

Updates op Photoshop CC

Directe downloads voor de oktober 2017-release van Photoshop CC:

Opmerkingen bij de release

Updates op Camera Raw

Adobe DNG Converter

Opmerking:

Bent u op zoek naar informatie die betrekking heeft op oudere versies van Photoshop? Zie Updates op verouderde versies.