Photoshop up-to-date houden

U kunt de nieuwste functies en oplossingen voor problemen krijgen door Photoshop en Adobe Camera Raw gewoon naar de recentste versie bij te werken.

Wat is de meest recente versie?

• De huidige versie van Photoshop 2022 (desktop) is 23.5.1
  • De huidige versie van Photoshop op de iPad is 3.7
  • De huidige versie van Adobe Camera Raw is 14.5
  • De huidige versie van Adobe DNG Converter is 14.5
Opmerking:

Bent u op zoek naar informatie die betrekking heeft op oudere versies van Photoshop? Zie Updates op verouderde versies.

Welke versies van Photoshop worden ondersteund?

Adobe biedt technische ondersteuning en beveiligingsoplossingen voor de huidige versie en de eerdere versie. Bugfixes zijn alleen beschikbaar voor de huidige versie.

In de versie van oktober 2021 worden door Photoshop (v23.x) standaard eventuele oude versies van de app die op uw computer zijn geïnstalleerd, verwijderd.

Oude versies verwijderen bij het bijwerken van de Photoshop-versie

Update-overwegingen

Wanneer u naar een primaire versie bijwerkt, moet u rekening houden met het volgende:

Zie eerdere versies verwijderen of een eerdere versie opnieuw installeren.

Hoe kan ik controleren op de meest recente updates en deze installeren?

Start Photoshop en kies Help > Updates.

Zie Creative Cloud-apps bijwerken.

Opmerking:

Ziet u de beschikbare updates niet? Zie Er worden geen beschikbare updates vermeld.

Hoe kan ik verifiëren dat ik de meest recente versie van Photoshop heb?

Controleren of u de meest recente versie van Photoshop hebt:

• macOS: kies Photoshop > Info over Photoshop
  • Windows: kies Help > Info over Photoshop

Hoe kan ik verifiëren dat ik de nieuwste versie van de Camera Raw-invoegtoepassing heb?

U controleert als volgt of u de meest recente versie van Adobe Camera Raw hebt:

• macOS: kies Photoshop > Info over invoegtoepassing > Camera Raw
  • Windows: kies Help > Info over invoegtoepassing > Camera Raw
Over Adobe Photoshop Camera Raw
Het versienummer zoeken in het menu Info over invoegtoepassing optie

Opmerking:

Hebt u problemen met het installeren van Camera Raw-updates? Zie Installatieprogramma voor Camera Raw-plug-in.

Wat als ik Adobe Camera Raw bijwerk en Photoshop mijn camera nog steeds niet herkent?

Wat als mijn computer beperkte toegang tot het internet heeft?

U kunt het product en de updates offline installeren, maar u hebt in eerste instantie tijdelijk internettoegang nodig om u aan te melden en de software te activeren.

Updates voor Camera Raw

Adobe DNG Converter