Wanneer u afbeeldingen opent in Adobe Photoshop, worden ze samen in één tab gestopt, in plaats van in afzonderlijke vensters.

Oplossingen

Oplossing 1: Uw afbeeldingen laten zweven in vensters.

• Voor het laten zweven van één afbeelding in een venster, kiest u Venster > Ordenen > Zweven in Venster.
  • Voor het laten zweven van alle open afbeeldingen in vensters, kiest u Venster > Ordenen > Alles Laten Zweven In Vensters.

NB: Venster > Schikken is alleen beschikbaar wanneer een afbeeldingvenster open staat.

Oplossing 2: Uitschakelen van afbeeldingtabs en vensterkoppeling.

Om te voorkomen dat afbeeldingen in de toekomst openen in tabbladen, doet u het volgende:

1. Kies Photoshop > Voorkeuren > Interface (Mac OS) of Bewerken > Voorkeuren > Interface (Windows).
  2. Maak selectie Documenten openen als Tabbladen ongedaan.

3. Maak selectie Koppelen van Zwevend Documentvenster Inschakelen ongedaan.

4. Klik op OK.

Aanvullende informatie

Wanneer u een afbeelding sleept naar Photoshop (en het applicatiekader staat aan in Mac OS), wordt de afbeelding geopend in een tabblad. Dit probleem treedt ook op als de voorkeuren voor tabbladen uitgeschakeld zijn.

Voor meer informatie wordt verwezen naar Vensters en deelvensters beheren en Afbeeldingen weergeven in meerdere vensters in de Help van Photoshop.