Der kan ikke oprettes forbindelse til Adobe-serverne

Problem

Når du forsøger at installere eller opdatere en Adobe-app, får du følgende fejl.

Der kan ikke oprettes forbindelse til Adobe-serverne

Der kan ikke oprettes forbindelse til Adobe-serverne

Løsning

Prøv følgende løsninger i rækkefølge.

1. Tjek, om der er opdateringer til operativsystemet, og installer dem

Kontrollér, om der er opdateringer til dit operativsystem. Hvis der er opdateringer, så installer dem. Nogle operativsystemopdateringer kan af sikkerhedsmæssige årsager begrænse udgående internetforbindelse. Du kan læse mere i følgende afsnit:

2. Opret en ny administratorkonto

Opret en ny konto med administratorrettigheder, og prøv at installere eller opdatere appen. Du kan læse mere i følgende afsnit:

3. Løs evt. problemer med netværket og forbindelsen

Fejlen kan være et tegn på, at der er problemer med forbindelsen, eller at forbindelsen er ustabil. Forslag til løsning af sådanne problemer findes i afsnittet Løsning af almindelige problemer med forbindelsen.