Meer informatie over de bekende problemen en beperkingen in de nieuwste release van Animate CC.

Besturingssysteem

• Animate CC is niet op de hoogte van de DPI-instellingen van elke monitor op een Windows-besturingssysteem.
  • 'Adobe Animate CC moet het lettertype Osaka downloaden' verschijnt wanneer Animate CC wordt gestart als het lettertype niet op macOS is geïnstalleerd.

Bovenliggende lagen

• Het selecteren en verplaatsen van zowel boven- als onderliggende laagobjecten werkt niet zoals verwacht.

Element vervormen

• Bitmap vervormd object verliest vervormingsgereedschap als het naar een symbool wordt geconverteerd nadat het bestand is opgeslagen en opnieuw is geopend.
  • Kleur loopt over naar onjuiste contouren of vorm verandert wanneer een veelkleurige complexe bitmap of vorm wordt vervormd met behulp van het gereedschap Element vervormen.

Virtuele realiteit

• VR-weergave en -publicatie kunnen falen wanneer de bestands- of scènenaam speciale tekens bevat.

Adobe AIR en Animate

• App start niet op bij simulator met xcode 9.3 in AIR voor iOS.
  • App wordt niet gestart op iOS 12-apparaten als deze is gepubliceerd met AIR SDK versie 30 of lager.

Diversen

• Instellingen voor schaling met 9 segmenten worden genegeerd bij stage en publicatie.