Gebruik dit onderwerp voor informatie over het bewerken van een SWF-bestand van Dreamweaver in Animate CC.

Een SWF-bestand van Dreamweaver bewerken in Animate CC

Als u zowel Animate CC als Dreamweaver hebt geïnstalleerd, kunt u een SWF-bestand in een Dreamweaver-document selecteren en het bewerken met Animate CC. Het SWF-bestand wordt niet rechtstreeks bewerkt in Animate CC. Alleen het brondocument (het FLA-bestand) wordt bewerkt en vervolgens wordt het SWF-bestand opnieuw geëxporteerd.

1. Open Eigenschappencontrole in Dreamweaver (Venster > Eigenschappen).
  2. Ga in het Dreamweaver-document op een van de volgende manieren te werk:
    • Klik op de tijdelijke aanduiding van het SWF-bestand om het bestand te selecteren en klik vervolgens in Eigenschappencontrole op Bewerken.

• Klik met de rechtermuisknop (Windows) of klik terwijl u Command ingedrukt houdt (Macintosh) op de tijdelijke aanduiding voor het SWF-bestand en selecteer Bewerken met Flash in het snelmenu.

Dreamweaver schakelt over naar Animate CC, waarna Animate CC zoekt naar het Flash-ontwerpbestand (.fla) voor het geselecteerde SWF-bestand. Als Animate CC het Flash-ontwerpbestand niet kan vinden, wordt u gevraagd het bestand te zoeken.

Opmerking:

Als het FLA- of SWF-bestand vergrendeld is, checkt u het bestand uit in Dreamweaver.

3. Bewerk het FLA-bestand in Animate CC. In het Animate CC-documentvenster wordt aangegeven dat u het bestand wijzigt vanuit Dreamweaver.

4. Klik op Gereed wanneer u de gewenste wijzigingen hebt aangebracht.

Animate CC werkt het FLA-bestand bij en exporteert het weer als een SWF-bestand. Vervolgens wordt Animate CC afgesloten en verschijnt het Dreamweaver-document weer in beeld.

Opmerking:

Ga naar Animate CC en selecteer Bestand > Bijwerken voor Dreamweaver om het SWF-bestand bij te werken en Animate CC open te houden.

5. Als u het bijgewerkte bestand in het document wilt bekijken, klikt u op Afspelen in Eigenschappencontrole van Dreamweaver of drukt u op F12 om een voorvertoning van de pagina weer te geven in een browservenster.