Vigtigt: Synkronisering af indstillinger er ikke længere tilgængelig i aktuelle versioner af Photoshop CC, Illustrator CC og InDesign CC. Se disse ressourcer for at finde ud af, hvordan du overfører indstillinger fra tidligere versioner af disse programmer:

Overfør indstillinger

Funktionen Synkroniser indstillinger giver dig frihed til at arbejde overalt med vished for, at dit miljø altid er, som du vil have det.

Synkroniser indstillinger for dine Creative Cloud-apps

Få flere oplysninger og detaljeret vejledning til at komme godt i gang med dit foretrukne Adobe-produkt i det følgende:

Importér tidligere indstillinger og præferencer

Når der opdateres til nye versioner af Creative Cloud-apps, bliver alle tidligere installerede versioner af apps fjernet som standard. Tilpassede præferencer og indstillinger overføres til den seneste version af appen.

Du kan vælge at bibeholde tidligere installerede versioner af apps eller ikke overføre indstillinger. Se Avancerede opdateringsindstillinger.