Adobe og Microsoft har arbejdet tæt sammen for at teste Adobe Creative Cloud-programmerne for pålidelighed, ydeevne og brugeroplevelser, når disse er installeret på Intel-baserede systemer, der anvender Windows 10. De nyeste versioner af alle Adobe Creative Cloud-produkter er kompatible.

Creative Cloud i Windows 10: Svar på ofte stillede spørgsmål

Er Creative Cloud-programmerne understøttet af Windows 10?

Ja. De nyeste versioner af alle Creative Cloud-programmer er kompatible med Windows 10.

Er der behov for opdateringer af nogle Adobe Creative Cloud-programmerne, for at de er kompatible med Windows 10?

Nej. I vores test har vi ikke fundet nogle mærkbare problemer med at køre Creative Cloud-produkter i Windows 10.

Har Adobe kendskab til problemer, fejl eller dårlige brugeroplevelser ved brugen af Creative Cloud-programmer eller Adobe Acrobat-produkter i Windows 10?

Windows 10 indeholder en ny webbrowser, Microsoft Edge, ud over Internet Explorer 11. I øjeblikket understøtter Microsoft Edge-browseren ikke Acrobat PDF-plugin. Internet Explorer 11 og mange andre større Windows-browsere understøtter fortsat Acrobat PDF-plugin.

Du kan også læse denne artikel i vidensbasen for at løse problemer med MSVCR110.dll, når der anvendes Creative Cloud-apps i Windows 10.

Hvordan rapporterer jeg opståede problemer?

Hvis der opstår problemer, kan du rapportere dem vha. vores fejlrapporteringsformular.
https://www.adobe.com/cfusion/mmform/index.cfm?name=wishform&loc=en

Jeg bruger nogle plugins med min nuværende version af Creative Cloud-programmerne. Er disse ekstra moduler kompatible med Windows 10?

Kunder opfordres til at tjekke ekstra modulernes kompatibilitet hos leverandøren af ekstramodulet før opgradering til Windows 10. Ved tredjepartsprodukter, kontakt producenten for vejledning.

Tilbyder Adobe teknisk support til deres produkter til Windows 10?

Adobe tilbyder support til kunder, som anvender Windows 10, i overensstemmelse med vores standardretningslinjer for kundesupport. Besøg supportsiden for at finde yderligere information om vores supportprogrammer.

Er testversioner af individuelle produkter kompatible med Windows 10?

Ja. Hvis en fuld version af et program er kompatibel med Windows 10, så er testversionen af programmet også kompatibel. Alle kendte problemer, der er beskrevet i dette dokument, gælder også for testversionerne.

CS6 eller tidligere i Windows 10

CS6 og tidligere programversioner understøtter ikke Windows 10. Begrænsede tests med CS6 fandt ikke nogen problemer. Adobe anbefaler, at du kører dine egne test på en partition, som ikke er til produktion, så du kan sikre, at nye operativsystemer fungerer sammen med hardware, drivere og arbejdsforløb. Den nuværende support til CS6 er begrænset til den eksisterende hjælp (installation, implementering, download og licensering), indtil support ophører d. 31. maj 2017. Du kan se flere oplysninger i Adobes supportpolitik.