Følgende CC-applikationer understøttes af Mac OS X 10.6.8 og nyere:

• Adobe Muse
  • Extension Manager
  • InCopy
  • InDesign

I Tekniske specifikationer kan du få mere at vide om minimumssystemkravene til CC-skrivebordsapplikationer.

Adobe har udført begrænsede tests af visse CC-skrivebordsapplikationer på Mac OS X 10.6.8. Følgende applikationer er muligvis kompatible med Mac OS X 10.6.8, men forventes at have problemer med visse funktioner:

• Audition
  • Bridge
  • Dreamweaver
  • Edge Animate
  • Flash Professional
  • Photoshop

Listen over Kendte problemer giver dig et overblik over ovenstående produkters kompatibilitet med Mac OS X 10.6.

Audition

Funktionen Dynamic Link fungerer ikke på 10.6.8. Hvis indstillingen Aktivér DLMS er aktiveret, vil Audition prøve at starte DLMS ved programstart, eller hvis nogen prøver at åbne en fil, der kræver DLMS. Der opstår timeout, og jeg får en meddelelse om, at DLMS-processen ikke kunne bruges.

Bridge

Afspilning af video-/lydfiler, som understøttes af DLMS, deaktiveres på Mac OS X 10.6.

Dreamweaver

Egenskabsnavne opført i dobbeltlinjer i CSS Designer-panelet vises ikke helt, når vinduets bredde reduceres.

Edge Animate

Ingen kendte problemer.

Flash Professional

• Eksport af billeder bryder ned.
  • Der er problemer med farvevælgeren og farve-/farveprøvepanelerne. I visse tilfælde bliver der ikke valgt den rigtige farve på scenen.
  • AME understøttes ikke, hvorfor forløbet Eksportér video ikke fungerer.
  • Der opstår problemer med AIR Publishing på 10.6. Simulator- og fejlfindingsforløbet virker ikke.
  • Der er tilbagevendende problemer med Code Hinting og Publishing.
  • I visse applikationers arbejdsforløb (Photoshop, Dreamweaver) kan der opstå problemer med "Åbn i Bridge" og "Åbn og rediger".

InCopy

Systemet bryder ned, når der klikkes på et farvet menupunkt, der samtidig åbner en dialogboks for operativsystemet.

InDesign

• Adobe Media Encoder understøttes ikke på 10.6. Du vil få en advarsel om, at der mangler understøttelse, og Adobe Media Encoder vil undlade at starte.
  • Systemet bryder ned, når der klikkes på et farvet menupunkt, der samtidig åbner en dialogboks for operativsystemet.

Photoshop

• Videofunktioner er deaktiveret på Mac OS X 10.6.
  • Der vises en fejlmelding, hvis du vælger Share på Behance i Photoshop 14.2, der kører i Mac OS X 10.6.x.
  • Photoshop bryder ned, hvis der oprettes et Photomerge, samtidig med at Korrektion af geometrisk forvrængning er aktiveret i Mac OS X 10.6.