Hvis der opstår problemer med download af Creative Cloud-programmer, kan du bruge linkene til direkte download i tabellen herunder.

Bemærk:

Du finder detaljerede oplysninger om download og installation af Creative Cloud-programmer i Download dine Creative Cloud-programmer.

Creative Cloud 2019-apps

Creative Cloud 2018-programmer

Forsigtig:

Disse installationsprogrammer fungerer ikke i Mac OS Catalina 10.15.

Hvis du har brug for at vende tilbage til en tidligere version af operativsystemet for at installere programmerne, kan du hente Mac OS Mojave fra Apple Support-webstedet.

Bemærk:

* Du kan installere Extendscript Toolkit CC på macOS 10.11.5 eller tidligere.

Installations vejledning

1. For at starte skal du blot klikke på et af download-linksene tabellen herover og gemme filen på maskinen.

2. Dobbeltklik på den fil, du har hentet, for at pakke indholdet ud.

3. Vælg én af følgende fremgangsmåder for at starte installationen:

Windows: Dobbeltklik Set-up.exe fra den udtrukne mappe.

macOS: Dobbeltklik på Installer fra den udtrukne mappe.

4. Log på din Adobe-konto.

Log ind på Adobe-kontoen
  5. Installationen af din app starter. Du kan se løbende status af installationen.

Tillykke! Din app er installeret og starter automatisk.

Bemærk:

Hvis du får en fejlmeddelelse under installation af appen, kan du finde fejlfindingsforslag i Fejlfinding i forbindelse med download og installation