• Du kan fortsat købe og anvende Lightroom 6 med en eviggyldig licens, men Adobe udgiver ikke længere opdateringer til softwaren. Det er en god ide at opgradere til Creative Cloud Photography-abonnementet, så du får de nyeste opdateringer til Lightroom Classic CC og det helt nye Lightroom CC. Samtidig får du sikkerhed for, at softwaren virker med raw-filer fra de nyeste kameraer.
  • På grund af en ændring i API-funktionen i Facebook fungerer tjenesten til udgivelse på Facebook ikke længere i Lightroom 6 med en eviggyldig lisens. Du kan læse mere om emnet i denne artikel.

Hvis du har købt et Adobe Photoshop Lightroom-produkt og ikke længere har installationsmediet, kan du hente installationsprogrammerne fra denne side.

Læs, inden du henter Adobe Photoshop Lightroom

Hent Adobe Photoshop Lightroom

Erstatninger for andre produkter

Creative Suite

CS6 | CS5.5 | CS5 | CS4 | CS3

Acrobat

XI, X | 9, 8

Photoshop Elements

15, 14, 13, 12, 11, 10 | 9, 8, 7

Adobe Premiere Elements

9

Adobe Photoshop Lightroom 6

Installationsprogrammer:

Sprog Mac OS X Windows
Alle Hent (727 MB) Hent (744 MB)

Opdateringer:

macOS:

Windows:

Bemærk:

Bemærk: Lightroom 4 og 5 understøttes ikke længere: https://helpx.adobe.com/dk/support/programs/adobe-support-policies-supported-product-versions.html

Adobe Photoshop Lightroom 5

Sprog Mac OS X Windows
Alle Hent (530 MB) Hent (957 MB)

Adobe Photoshop Lightroom 4

Sprog Mac OS X Windows
Alle Kontakt supportafdelingen Download (787,8 MB)