Lightroom 6 er udgået og kan ikke længere købes på Adobe.com. Det er en god ide at opgradere til Creative Cloud Photography-abonnementet, så du får de nyeste opdateringer til Lightroom Classic CC og Lightroom CC. Samtidig kan du være sikker på, at softwaren fungerer med raw-filer fra de nyeste kameraer.

Hvis du har købt et Adobe Photoshop Lightroom-produkt og ikke længere har installationsmediet, kan du hente installationsprogrammerne fra denne side.

Læs, inden du henter Adobe Photoshop Lightroom

Hent Adobe Photoshop Lightroom

Erstatninger for andre produkter

Creative Suite

CS6 | CS5.5 | CS5 | CS4 | CS3

Acrobat

XI, X | 9, 8

Photoshop Elements

15, 14, 13, 12, 11, 10 | 9, 8, 7

Adobe Premiere Elements

9

Bemærk:

Lightroom 6, Lightroom 5 og Lightroom 4 understøttes ikke længere. Se https://helpx.adobe.com/dk/support/programs/adobe-support-policies-supported-product-versions.html.

Adobe Photoshop Lightroom 6

Installationsprogrammer:

Sprog Mac OS X Windows
Alle Hent (727 MB) Hent (744 MB)

Opdateringer:

macOS:

Windows:

Adobe Photoshop Lightroom 5

Sprog Mac OS X Windows
Alle Hent (530 MB) Hent (957 MB)

Adobe Photoshop Lightroom 4

Sprog Mac OS X Windows
Alle Kontakt supportafdelingen Download (787,8 MB)