Adobe og Apple har arbejdet tæt sammen for at teste Adobe Creative Cloud-programmer og Adobe Creative Suite 6-programmer, hvad angår deres pålidelighed og ydeevne samt brugernes oplevelse ved installation på Intel-baserede systemer på Mac OS X Mavericks (v10.9). Alle Adobe CC- og CS6-produkter er kompatible, men nogle få produkter kræver opdatering til de nyeste programudgaver for at fungere ordentligt. Adobe Photoshop CS5, CS4 og CS3 er også blevet testet på Mac OS X Mavericks, og der er i øjeblikket ingen kendte større problemer.

Som det er tilfældet med ethvert nyudgivet operativsystem, kan der opstå uventede problemer, som ikke blev opdaget under testen. Støder du på et problem, kan du anmelde det ved hjælp af  fejlanmeldelsesformularen.

Er Adobe bekendt med større problemer, fejl eller mærkelige brugeroplevelser ved brug af Adobe CC-, CS6- eller Acrobat-produkter i Mac OS X Mavericks (10.9)?

Creative Cloud

Acrobat/Reader

Photoshop

Lightroom

After Effects

Dreamweaver

Flash Player

• Adobe Flash Player kræver muligvis, at du fjerner sandkasserestriktioner i Apple Safari-afspilleren. Du kan få flere oplysninger under Fjern sandkasserestriktioner.

Hvordan kan jeg i fremtiden installere opdateringer til kompatibilitet med Mac OS X Mavericks 10.9?

Hvis der kræves opdateringer til Mac OS X Mavericks 10.9-kompatibilitet med Creative Cloud- eller Creative Suite-produkter, stilles de til rådighed på følgende måder:

• Active Creative Cloud-medlemmer vil modtage opdateringer. Du bliver gjort opmærksom på opdateringer via skrivebords-appen Creative Cloud eller selve skrivebordsprogrammet.
  • Opdateringer af versioner uden medlemskab udføres i Adobe Updater, som er et værktøj, der installeres sammen med Adobe-produkter, og som hjælper dig med at administrere downloads og installere opdateringer. Så længe den automatiske meddelelsesfunktion i Adobe Updater er aktiveret, bliver du automatisk gjort opmærksom på tilgængelige opdateringer. Derefter kan du følge anvisningerne på skærmen og hente og installere opdateringerne.
  • Alternativt kan du, hvis du har et CS6-produkt, som skal opdateres, åbne CS6-produktet og vælge Hjælp > Opdateringer for at åbne Adobe Updater. Her skal du markere alle de opdateringer, du ønsker, og derefter klikke på Overfør og installer opdateringer.
  • Du kan også gå ind på siden med downloads på Adobe.com for at se, hvornår der kommer opdateringer. Herefter kan du downloade og installere opdateringerne til hvert enkelt produkt.

Hvis du mener, at der er kommet en opdatering, men ikke kan se den i Adobe Updater, kan du gå ind på siden Produktopdateringer

Jeg bruger en række plug-ins i min aktuelle version af Creative Suite. Er disse plug-ins kompatible med Creative Suite på Mac OS X Mavericks 10.9?

Kunden skal selv kontrollere ekstramodulets kompatibilitet ved at kontakte leverandøren af ekstramodulet, før der opgraderes til Mac OS X Mavericks 10.9. Ved tredjepartsprodukter skal producenten kontaktes.

Tilbyder Adobe teknisk support til sine CC- og CS6-produkter på Mac OS X Mavericks 10.9?

Adobe tilbyder support til Creative Cloud- og Creative Suite-kunder, der kører med Mac OS X Mavericks 10.9 i overensstemmelse med Adobes politikker om standardkundesupport. Gå ind på supportsiden for at få mere at vide om gratis og betalte supportprogrammer.

Jeg er en volumenlicenskunde. Hvordan opdaterer jeg mine CC- og CS6-programmer?

Adobe anbefaler, at du følger din virksomheds interne retningslinjer for opdateringer. Hos it-medarbejderen, som administrerer dine Adobe-licenser, kan du rekvirere oplysninger om virksomhedspolitikker om softwareopdatering. Volumenlicenskunder tilbydes oplysninger til it-medarbejderne om, hvordan man udfører en diskret installation af CC- og CS6-opdateringer samt Creative Cloud Packager.

Er prøveversionerne af CC- og CS6-programmer kompatible med Mac OS X Mavericks 10.9?

Ja. Hvis et CC- eller CS6-produkts fulde version er kompatibel med Mac OS X Mavericks 10.9, så er prøveversionen også kompatibel. Kendte fejl, der er beskrevet i dette dokument, gælder også for prøveversionerne.

Er Adobe bekendt med større problemer, fejl eller mærkelige brugeroplevelser ved brug af CS5-, CS4- eller CS3-produkter sammen med Mac OS X Mavericks 10.9?

Ja, Adobe Drive kunne få det til at tage længere tid at åbne eller gemme filer. Se Filer åbnes og gemmes langsomt, hvis du vil have flere oplysninger.