Oplysninger om operativsystemkompatibilitet med Creative Cloud-software

Her kan du læse de nyeste oplysninger om operativsystemkompatibilitet med Creative Cloud-computerapps.

Understøttes Creative Cloud 2022-apps af mit operativsystem?

Creative Cloud-computerapps fungerer sammen med de nyeste versioner af macOS og Windows samt de to tidligere versioner. De fleste Creative Cloud 2022-computerapps fungerer sammen med følgende operativsystemer:

• Windows 10 version 21H1, 20H2, 2004 og 1909 (LTSB-forgreninger understøttes ikke)
  • macOS 12 (Monterey), macOS 11 og macOS 10.16 (Big Sur) og macOS 10.15 (Catalina)

Du kan læse mere om systemkravene til de enkelte Creative Cloud-programmer i Systemkrav til Creative Cloud.

Hvorfor skal jeg holde mit operativsystem up to date?

Vi bestræber os på at optimere vores software til nyere versioner af Windows og macOS, så du altid får de nyeste funktioner og den bedste sikkerhed. Vores produktudbud følger den nyeste supportpolitik fra Microsoft og Apple, der gælder for deres operativsystemer. For at sikre den optimale ydeevne og den bedste sikkerhed anbefaler vi, at du holder din computers operativsystem up to date.

Hvilken version har mit operativsystem?

Følg instruktionerne for dit operativsystem.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan opgradere mit operativsystem?

Hvis du ikke kan opgradere dit operativsystem lige nu, kan du fortsætte med at bruge din nuværende version af Creative Cloud-apps – selvom funktionaliteten kan være begrænset – indtil du kan opgradere.