Her kan du læse de nyeste oplysninger om operativsystemkompatibilitet med Creative Cloud-software.

Er 2021-versionen af Creative Cloud-programmer kompatibel med mit operativsystem?

Creative Cloud-programmer er kompatible med de nyeste versioner af macOS og Windows samt de to tidligere versioner. De fleste Creative Cloud 2021-programmer er kompatible med Windows 10 version 1903 eller nyere (LTSB-versioner understøttes ikke) og macOS 10.14 Mojave eller nyere.

Du kan læse mere om systemkravene til de enkelte Creative Cloud-programmer i Systemkrav til Creative Cloud.

Hvorfor skal jeg holde mit operativsystem up to date?

Vi bestræber os på at optimere vores software til moderne versioner af Windows og macOS, så du altid får de nyeste funktioner og den bedste sikkerhed. Vores produktudbud følger den nyeste supportpolitik fra Microsoft og Apple, der gælder for deres operativsystemer. For at sikre den optimale ydeevne og den bedste sikkerhed anbefaler vi, at du holder din computers operativsystem up to date.

Hvilken version har mit operativsystem?

Følg instruktionerne for dit operativsystem.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan opgradere mit operativsystem?

Hvis du ikke kan opgradere dit operativsystem lige nu, kan du fortsætte med at bruge din nuværende version af Creative Cloud-software, der er kompatibel med dit nuværende operativsystem, indtil du kan opgradere.