Creative Cloud-datorprogrammet synkroniserar inte filer

Det snurrande hjulet visas kort på panelen Filer i Adobe Creative Cloud-datorprogrammet när filsynkronisering aktiveras, och sedan visas knappen Starta synkronisering igen, utan att filsynkroniseringen utförs. Vid försök att upprepa processen, erhålls samma beteende.

Obs!

Se Fel: "Kan inte synkronisera filer" om du kan synkronisera vissa filer men inte andra.

Lösning: Ta bort options.tix-filen

Problemet uppstår om sökvägen till den lokala mappen (localURL) saknas i inställningsfilen för molnsynkronisering (options.tix) i CoreSync-datakatalogen. Ta bort option.tix-filen för att lösa problemet. Följ dessa anvisningar för ditt operativsystem.

Windows

1. Klicka på kugghjulsikonen i övre högra hörnet av Creative Cloud-datorprogrammet och välj Avsluta.

Avsluta Creative Cloud-datorprogrammet
  2. Klicka på Start-menyn, skriv cmd i sökfältet och tryck på Retur. Kommandotolken öppnas

3. Kör följande kommando i kommandotolken:

del %APPDATA%\Adobe\CoreSync\options.tix
  4. Starta Creative Cloud-datorprogrammet och börja synkronisera.

5. Klicka på kugghjulsikonen och välj Återuppta filsynkronisering.

Mac OS

1. Klicka på kugghjulsikonen i övre högra hörnet av Creative Cloud-datorprogrammet och välj Avsluta.

Avsluta Creative Cloud-datorprogrammet
  2. Navigera till Mac HD/Program/Verktyg eller använd Spotlight-sökningen för att öppna Terminal-verktyget.

3. Kör följande kommando i Terminal:

rm ~/Library/Application\ Support/Adobe/CoreSync/options.tix
  4. Öppna skrivbordsprogrammet Creative Cloud.

5. Klicka på kugghjulsikonen och välj Återuppta filsynkronisering.