Läs om nyheter i den senaste versionen av Lightroom Classic CC.

De viktigaste nya funktionerna

Februari 2019-versionen (version 8.2)

Förbättra detaljer

Förbättra detaljer i foton med Raw-format

Få bättre kvalitet och återgivning av detaljer i foton med Raw-format.

Snabbare kabelanslutning

Snabbare direktfångst för Nikon-kameror

Få bättre hastighet och stabilitet när du kabelansluter en Nikon-kamera till Lightroom Classic CC.


Stöd för nya kameror och objektiv

Stöd för nya kameror och objektiv

Se en fullständig lista över kameror och objektivprofiler.



Tidigare versioner av Lightroom Classic

Denna produkt är licensierad enligt en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 3.0 Unported-licens  Twitter™- och Facebook-inlägg omfattas inte av villkoren i Creative Commons-licensen.

Juridiska meddelanden   |   Onlinesekretesspolicy