Hvis du har købt et Acrobat-abonnement, eller du er et medlem af Creative Cloud, skal du følge vejledningen nedenfor for at downloade og installere Acrobat DC på computeren.

Ikke din version?  Hjælp til download og installation af Acrobat DC Uden abonnement (serienummer).

Hent og installer Acrobat Procent DC / Standard DC

Abonnenter på Acrobat DC

Følg nedenstående vejledning for dit styresystem, hvis du har købt et abonnement på Acrobat Pro DC eller Standard DC.

Overførsel og installation i Windows

1. Gå ind på https://cloud.acrobat.com/acrobat, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller via en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

Log på Adobe Document Cloud
  2. Når du har logget på, vises den webside, hvor du kan hente Adobe Acrobat Pro/Standard. Klik på Hent nu.

Hent Acrobat DC-siden

Bemærk:

Der hentes en binær installationsfil. Det er ikke det komplette installationsprogram. Når du kører filen, hentes og installeres programmet.

3. Følg nedenstående anvisninger for din browser:

Internet Explorer

Nederst i vinduet bliver du spurgt, om du vil gemme eller køre filen. Klik på Kør, og spring til det næste trin.

Internet Explorer – der vises en dialogboks, hvor du bliver spurgt, om du vil gemme eller køre installationsprogrammet.

Firefox

a. Der vises en dialogboks om download af filen. Klik på Gem fil.

Meddelelsen Gem fil i Firefox

b. Du kan se den exe-fil, der blev hentet, ved at klikke på ikonet Vis alle overførsler i øverste højre hjørne af vinduet. Dobbeltklik på exe-filen, og spring til det næste trin.

Overførte filer i Firefox

Bemærk:

Tryk på Ctrl + J for at åbne dialogboksen Firefox-bibliotek. Du finder den downloadede .exe-fil under Overførsler. Filnavnet starter med "acrobatproDC."

Chrome

Du kan se den exe-fil, der blev hentet, i det nederste venstre hjørne af vinduet. Dobbeltklik på exe-filen, og spring til det næste trin.

Chrome – en hentet fil vises i det nederste venstre hjørne af vinduet.

Bemærk:

Hvis du ikke kan finde den fil, som blev hentet, kan du åbne Windows Stifinder og vælge mappen Overførsler til venstre i vinduet. Dobbeltklik på den hentede installationsfil.

Mappen Overførsler i Windows
  4. Dialogboksen Kontrol af brugerkonti vises. Klik på Ja.

UAC-meddelelsen i Windows

Installationsprogrammet begynder at hente og installere Acrobat.

5. Klik på Start Acrobat, når installationen er færdig.

Installationen er færdig

Du bliver muligvis bedt om at logge på. Log på med Adobe ID og -adgangskode.

Bemærk:

Klik på knappen Fortsæt med prøveversionen, hvis der vises en meddelelse om, at dit abonnement ikke kan valideres.

Overførsel og installation i Mac OS

Bemærk:

Acrobat Standard DC er kun til Windows og kan ikke anvendes i Mac OS.

1. Gå ind på https://cloud.acrobat.com/acrobat, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller via en konto til et socialt netværk (Facebook eller Google).

Log på Adobe Document Cloud
  2. Når du har logget på, vises websiden, hvor du kan hente Adobe Acrobat Pro. Klik på Hent nu.

Klik på Hent nu

Bemærk:

Der hentes en DMG-fil. Det er ikke det komplette installationsprogram. Når du kører filen, hentes og installeres programmet.

3. Følg nedenstående anvisninger for din browser:

Safari

Den hentede DMG-fil vises, hvis du klikker på ikonet Vis overførsler i det øverste højre hjørne af vinduet. Dobbeltklik på DMG-filen, og spring til det næste trin.

Safari – den hentede fil vises, hvis du klikker på ikonet Vis overførsler i det øverste højre hjørne af vinduet.

Firefox

a. Der vises en dialogboks om download af filen. Klik på Gem fil.

Klik på Gem fil

b. Du kan se den DMG-fil, der blev hentet, ved at klikke på ikonet Vis alle overførsler i øverste højre hjørne af vinduet. Dobbeltklik på DMG-filen, og spring til det næste trin.

Klik på vis alle Overførsler

Chrome

Du kan se den hentede DMG-fil i det nederste venstre hjørne af vinduet. Dobbeltklik på DMG-filen, og spring til det næste trin.

Dobbeltklik på DMG filen

Bemærk:

Hvis du ikke kan finde den fil, som blev hentet, kan du åbne Finder og vælge mappen Overførsler til venstre i vinduet. Dobbeltklik på den hentede DMG-fil.

Vælg Overførsler i Finder
  4. Når DMG-filen er aktiveret, vises installationsskærmbilledet for Adobe Acrobat. Dobbeltklik på ikonet for installationsprogrammet for at starte installationen.

Dobbeltklik på ikonet for installationsprogrammet

Nedenstående advarselsmeddelelse vises muligvis i Mac OS. Klik på Åbn.

En advarsel om åbning af overførte filer

Bemærk:

Du kan blive bedt om at logge på Mac OS. Log på med dit Mac-brugernavn og adgangskoden.

Log på

Installationsprogrammet begynder at hente og installere Acrobat.

5. Klik på Start Acrobat, når installationen er færdig.

Installationen er færdig

Du bliver muligvis bedt om at logge på. Log på med Adobe ID og -adgangskode.

Bemærk:

Klik på knappen Fortsæt med prøveversionen, hvis der vises en meddelelse om, at dit abonnement ikke kan valideres. Næste gang du starter Acrobat og logger på, er valideringsproblemet løst.

Medlemmer af Creative Cloud

Du kan downloade og installere Acrobat Pro DC fra enten Creative Cloud-webstedet eller ved at bruge Creative Cloud-klientappen. Se Download dine Creative Cloud-apps.