Illustrator går ned, holder op med at svare eller opfører sig uventet, når visse ekstramoduler eller tilføjelsesprogrammer fra tredjeparter installeres.

Løsning

Kontrollér, at alle ekstramoduler fra tredjeparter er kompatible med den seneste version af Illustrator CC. Det er muligt, at udvikleren af ekstramodulet har udsendt en opdatering, og at den nuværende version af ekstramodulet på din computer er forældet. Kontrollér hos udvikleren, om ekstramodulet er kompatibelt med den nyeste version af Illustrator CC, og om du skal opgradere til en nyere version.

Du kan også overveje at fjerne problematiske ekstramoduler fra Illustrator. Se dokumentationen til ekstramoduler for oplysninger om, hvordan du gør.