Fejlmeddelelsen "Der er ikke nok hukommelse" vises, når du kopierer illustrationer (kun Mac OS)

Der vises en advarselsmeddelelse med oplysningen "Der er ikke nok hukommelse", når du kopierer illustrationer. Når du klikker på OK, lukker Illustrator ned.

Problemet skyldes en fejl ved et udklipsholderværktøj. Udklipsholderværktøjerne omfatter Pastebox, Alfred, Keyboard Maestro, Clip Menu, Copied og andre udklipsholder-apps.

Løsning: Afslut udklipsholder-værktøjer

Hvis du vil kopiere illustrationer som en del af arbejdsforløbet i Illustrator:

1. Afslut alle udklipsholder-værktøjer.
  2. Genstart Illustrator, og fortsæt.