Lær at arbejde med Microsoft Surface Dial i Illustrator.

Illustrator understøtter nu den nye Microsoft Surface Dial på Windows 10 Anniversary Edition og nyere eller direkte på Surface Studio. Du kan bruge Surface Dial til at justere indstillinger og parametre for Illustrator-dokumenter.

MS-Dial

Når du bruger Illustrator, skal du holde Surface Dial nede for at få adgang til følgende indstillinger:

Fortryd/Annuller fortryd

Udfør handlingerne for Fortryd- og Annuller fortryd.

undo-redo
Udfør fortryd/annuller fortryd-handlinger ved at dreje på Surface Dial

Arranger

Flyt det markerede objekttrinvistét niveau fremad eller ét niveau bagud i stakken.

arrange_edited
Arranger det markerede objekt ved at dreje Surface Dial

Zoom

Zoom ind eller ud, når du arbejder på en illustration.

zoom_2
Zoom din illustration ved at dreje Surface Dial

Tegnebrætsnavigation

Gå fra ét tegnebræt til et andet i dokumentet.

artboard
Naviger tegnebrætter ved at dreje Surface Dial

Værktøjer

Du kan vælge et af følgende værktøjer i Illustrator: Roter, Skaler, Pensel, Klatpensel og Viskelæder.

tools_rotate
Rotér din illustration ved hjælp af Surface Dial
  • Vælg værktøjet Roter, indtegn et omdrejningspunkt på det markerede objekt, og drej derefter på Surface Dial for at rotere den valgte illustration omkring omdrejningspunktet fem grader ad gangen.
  • Vælg skaleringsværktøjet, og drej derefter på Surface Dial for at skalere den markerede illustration ensartet med 5 procent ad gangen.
  • Vælg penselværktøjet eller klatpenselværktøjet, og drej derefter på Surface Dial for at justere penselstørrelsen.
  • Vælg viskelæderværktøjet, og drej derefter på Surface Dial for at justere viskelæderets diameter.