Lær, hvordan du skal indsamle oplysninger, hvis Illustrator lukker uventet ned.

Hvis det usandsynlige sker, nemlig at Illustrator lukker uventet ned, skal du følge trinene i dette dokument for at indsamle de oplysninger, som vil hjælpe Adobe Support med at løse problemet.

I Windows

Gælder for Illustrator CC fra oktober 2017 (version 22.0) og nyere

Problem

I sjældne tilfælde vil du muligvis se følgende fejlmeddelelse, lige efter at Illustrator er blevet lukket ned:

capture

Luk ikke dialogboksen Crash Reporter, der vises på skærmen. Benyt følgende fremgangsmåde:

Send en fejlrapport

1. Gør følgende i dialogboksen Crash Report For Adobe Illustrator:

• Udfyld formularen Please Tell Us More med en beskrivelse af de trin, du foretog dig, inden Illustrator gik ned.
    • Angiv din e-mailadresse. Dette hjælper os med at komme i gang med at behandle din fejlrapport hurtigere.
  2. Klik på Send fejlrapport for at sende oplysningerne om nedbruddet til Adobe.

Indsaml system.NFO-filen

1. I Kør-vinduet skal du skrive msinfo32 og klikke på OK for at åbne vinduet Systemoplysninger.

2. I vinduet Systemoplysninger skal du vælge Filer > Gem

3. Gem filen i .NFO-format på skrivebordet.

Bemærk:

Hvis Illustrator bryder ned efter at have åbnet en bestemt fil, skal du overføre den pågældende fil til en fildelingsserver. Kopier-indsæt linket til den overførte fil i et tekstdokument, og gem det på skrivebordet.

Kombiner oplysningerne, og del dem

1. Opret en zip-mappe med følgende filer: Illustrator.NFO og tekstfilen.

2. Del zip-mappen vha. en af fildelingstjenesterne på internettet.

Bemærk:

Angiv den samme e-mailadresse, som du brugte i den fejlrapport, du sendte til Adobe.

På macOS

Problem

I sjældne tilfælde vil du muligvis se følgende fejlmeddelelse, lige efter at Illustrator er blevet lukket ned:

Crash_KB_1

Luk ikke den fejlmeddelelse, der bliver vist på skærmen. Benyt følgende fremgangsmåde:

Indsaml logfiler om nedbruddet

1. Klik på Vis detaljer i dialogboksen med fejlmeddelelsen.

2. Kopier de oplysninger, der vises i dialogboksen Problemrapport for Adobe Illustrator CC.

Crash_KB_2
  3. Start tekstredigeringsværktøjet, og indsæt de kopierede oplysninger.

4. Gem tekstfilen på skrivebordet.

5. Klik på OK i dialogboksen Problemrapport for Adobe Illustrator CC. Adobe Crash Reporter-vinduet vises på skærmen.

Crash_KB_3
  6. Gør følgende i vinduet Crash Report For Adobe Illustrator:

• Skriv den arbejdsgang ned, som du fulgte, da Illustrator brød ned, i formularen Please Tell Us More.
    • Hvis Illustrator brød ned under åbning af en bestemt fil, skal du overføre den pågældende fil til en fildelingsserver og dele linket til filen i formularen Please Tell Us More.
    • Vælg Tillad Adobe at foreslå en løsning eller en workaround.
    • Angiv din e-mailadresse.
    • Fravælg feltet Send altid nedbrudsrapporter automatisk til Adobe.
  7. Klik på Send rapport for at sende nedbrudsloggen til Adobe.

Bemærk:

Hvis Adobe Crash Reporter-vinduet ikke bliver vist på skærmen, skal du ignorere trin 6 og 7.

Indsaml logfilerne

1. Vælg  Program > Hjælpeværktøjer > Terminal.

2. Skriv  sudo sysdiagnose i Terminal-vinduet.

3. Indtast din adgangskode, og tryk på Retur.

4. Tryk på Retur igen. Når processen er fuldført, gemmes logfilerne i tmp-mappen, og mappeplaceringen åbnes automatisk.

5. Flyt sysdiagnose_...tar.gz til skrivebordet.

Kombiner oplysningerne, og del dem

1. Opret en .zip-mappe med følgende filer: tekstfilen til nedbrudsloggen og filen .gz for LOG-filerne.

2. Del .zip-mappen ved brug af en fildelingsserver.