Løs problemer med manglende plug-in

Går Illustrator ned, når du prøver at starte appen, og vises der en fejlmeddelelse om fejl ved indlæsning af plug-ins?

Dialogboks med fejlmeddelelse ved problemer med plug-ins
Fejlmeddelelse ved problemer med plug-ins

Løs almindelige problemer med plug-ins med nogen af disse løsninger:
  • Opdater eksterne plug-ins til den nyeste version, og start Illustrator igen.
    Hvis problemet ikke er løst, skal du bruge den næste løsning.
  • Reparer DLL til Visual C++ (Windows)
    1. Gå til Kontrolpanel > Programmer > Programmer og funktioner.
    2. Højreklik på Microsoft Visual C++ Redistributable (2012-2017), og vælg Reparer.

Genstart computeren, og start Illustrator.

Prøv disse løsninger, hvis Illustrator stadig går ned

Genopret indstillinger

1. Slet den eksisterende indstillingsfil.

2. Start Illustrator. Der oprettes automatisk en ny indstillingsfil, når du starter Illustrator.

Inden du sletter indstillinger, skal du gemme en kopi af indstillingerne.

Start Illustrator som administrator

1. Opret en ny administratorkonto. Hvis du vil oprette en ny administratorkonto, skal du kontakte systemadministratoren eller læse nedenstående artikler:

• macOS: Installer eller kør en Adobe-app fra en ny brugerkonto.
    • Windows: Vælg Start > Hjælp og support, og se artiklen Sådan føjes en ny bruger til computeren.
  2. Log ind på den nye administratorkonto, og genstart Illustrator.

Start Illustrator i Sikker tilstand

Start Illustrator i Sikker tilstand for at diagnosticere de elementer, der har ført til nedbruddet, for eksempel skrifttype- eller filindlæsningsproblemer. Følg vejledningen i dialogboksen Sikker tilstand for at løse problemerne.

Har du brug for mere hjælp?