Når du integrerer billeder i en Illustrator-fil, lagres billedfilen i dokumentet. Du kan udtrække de integrerede billeder ved at fjerne integreringen af dem og erstatte de integrerede billeder med de tilsvarende udtrukne PSD- eller TIFF-filer. Du kan også bruge eller redigere de udtrukne filer uden for Illustrator.

1. Vælg et integreret billede i dokumentet, og gør et af følgende:

• Klik på Ophæv integrering i Kontrolpanel.
    • Vælg Ophæv integrering i panelmenuen Kæder.
    Dialogboksen Fjern integrering
  2. Angiv et navn og en placering for den nye fil (kun PSD eller TIFF) i dialogboksen Ophæv integrering, og klik på Gem.

Integreringen af illustrationen fjernes, og den sammenkædes med Illustrator-filen.

Du kan finde flere oplysninger om sammenkædede og integrerede filer under Import af illustrationsfiler.