Der opstår fejl i Illustrator, når du bruger en Wacom-tablet-pc

Der kan opstå følgende fejl, når du bruger Illustrator på en Wacom-tablet-pc:

• Illustrator går ned under eller lige efter starten. Programmet går ned med det samme, når der anvendes en inputenhed (f.eks. en mus, pen, tablet-pc eller andet).
  • Når du bruger en Wacom-tablet-pc med en pen, der registrerer trykfølsomheden, fungerer trykfølsomheden ikke korrekt.
  • Illustrator holder op med at reagere, når du bruger en Wacom-pen.
  • Der kan opstå problemer, når du arbejder på et Illustrator-dokument og bruger Wacom Cintiq. Musemarkøren kan f.eks. forsvinde, når Wacom Cintiq anvendes som sekundær skærm.

Løsninger

Denne fejl skyldes forældede Wacom-enhedsdrivere på din computer. Fejlen rettes, hvis driverne opdateres (eller gamle og ubrugte enhedsdrivere afinstalleres). Fejlen kan opstå, selvom der ikke er knyttet en Wacom-enhed til computeren i øjeblikket.

Løsning 1: Opdater Wacom-enhedsdrivere

1. Afinstaller dine nuværende Wacom-enhedsdrivere. Se Wacom-produktvejledningen for at finde information om, hvordan du afinstallerer enhedsdrivere.

2. (Anbefalet til Mac-brugere) Hvis filen WacomMultiTouch.framework findes på computeren, skal du slette den. Kontrollér om filen findes, og slet den:

1. I et nyt Finder-vindue skal du vælge Gå til > Gå til mappe > type /Bibliotek/Frameworks > og klikke på Gå til.
    2. I den åbnede mappe skal du lede efter en fil, der hedder WacomMultiTouch.framework. Hvis filen findes, skal den slettes.
  3. Gå ind på Wacoms supportwebsted, og geninstaller de nyeste enhedsdrivere på din computer.

Løsning 2: Afinstaller Wacom-enhedsdrivere

• Hvis du ikke anvender en Wacom-enhed, skal du afinstallere driverne, der er knyttet til enheden, og derefter åbne Illustrator.