Gør først følgende: Opdater enhedsdriverne for GPU-kortet.

Læs mere i denne vidensbaseartikel om opdatering af enhedsdrivere: GPU-funktionen i Illustrator | Driveropdateringer. De fleste problemer med GPU-kort løses, når enhedsdriverne opdateres til den nyeste version.

Problem: Fejl/uventet opførsel, når GPU-funktionerne er slået til

Nogle brugere oplever problemer, når funktionerne for GPU-ydeevne i Adobe Illustrator er slået til. Følgende problemer kan opstå:

• Udført arbejde kan fremstå ujævnt/sort/hvidt
  • Illustrator bryder ned
  • Dokumenter vises i sort/hvid

Løsninger

Løsning 1: Opdater softwaren for GPU-kortdrev

Funktionerne for GPU-ydeevne i Illustrator CC 2015 fungerer bedst med de nyeste, opdaterede GPU-kortdrivere. Du kan læse mere i vidensbaseartiklen om opdatering af enhedsdrivere: GPU-funktionen i Illustrator | Driveropdateringer.

Løsning 2: Start med en ren præferencefil

1. Luk Illustrator, hvis det kører.
  2. Afhængig af hvilken OS du anvender, skal du navigere til stien:
    Mac OS: /Brugere/<bruger>/Bibliotek/Indstillinger/Adobe Illustrator
    Windows: %appdata%\Adobe
  3. Omdøb præferencemappen:
    Mac OS: Omdøb mappen 19.0.0 to 19.0.0_gammel
    Windows: Omdøb mappen Adobe Illustrator 19-indstillinger til Adobe Illustrator 19-indstillinger_gammel
  4. Genstart Illustrator, og kontroller, at funktionerne for GPU-ydeevne fungerer som forventet.

Send fejlfindingsinformation til Adobe

Du er velkommen til at sende en e-mail til Adobe (sharewithai@adobe.com) for ydereligere fejlfinding.

Hvis din skærm fremstår sort/hvid, og nulstilling af indstillinger ikke hjælper, så send os følgende oplysninger:

• GPU Sniffer-fil [Erstat en_US med dine landeoplysninger] fra din computer:
    Mac OS:~/Bibliotek/Indstillinger/Adobe Illustrator 19-indstillinger/landestandard/en_US/AISniffer
    Windows: %AppData%\Adobe\Adobe Illustrator 19 Indstillinger\landestandard\en_US\x_64\AISniffer
  • AI-præferencemappe
  • OS-version
  • Antal skærme, der er forbundet dertil, og skærmopløsning for hver af dem
  • Kan du oprette nye dokumenter?

Hvis Adobe Illustrator går ned, så send os følgende information:

• Loggen med nedbruddet.
  • GPU Sniffer-fil [Erstat en_US med dine landeoplysninger] fra din computer:
    Mac OS: ~/Bibliotek/Indstillinger/Adobe Illustrator 19-indstillinger/landestandard/en_US/AISniffer
    Windows: %AppData%\Adobe\Adobe Illustrator 19 Indstillinger\landestandard\en_US\x_64\AISniffer
  • OS-version
  • Antal skærme, der er forbundet dertil, og skærmopløsning for hver af dem

Løsning

Skift til CPU-forhåndsvisningstilstand (Cmd/Ctrl +E)

Tryk på Cmd/Ctrl + E for at skifte til at arbejde i CPU-tilstand, så du kan fortsætte med at anvende Illustrator. Men du skal dog sende de oplysninger, der er nødvendige for yderligere fejlfinding, til Illustrator-teamet.