ייבוא קובצי וידאו ורצפי תמונות

עודכן לאחרונה בתאריך 29 באוקטובר 2026

למדו כיצד לייבא קובצי וידאו ורצפי תמונות אל Adobe Photoshop במחשב שולחני כמסמכים, כשכבות או כ-Smart Objects.

בצעו ייבוא של קובצי וידאו ורצפי תמונות אל Photoshop כמסמך חדש, כ-Video Layer שניתן לערוך או כ-Smart Object, בהתאם לתהליכי העבודה שלכם.

פתיחת קובץ וידאו כמסמך חדש

בחרו קובץ > פתיחה.

בתיבת הדו-שיח פתיחת קובץ, בחרו כל המסמכים הקריאים או QuickTime Movie מהרשימה הנפתחת של סוגי הקבצים.

בחרו את קובץ הווידאו שלכם ולאחר מכן בחרו פתיחה.

הווידאו מופיע כ-Video Layer במסמך חדש. השתמשו בלוח Timeline (חלון > Timeline) כדי לנווט בין פריימים ולהציג תצוגה מקדימה של ההפעלה.

ייבוא של וידאו אל מסמך קיים

פתחו את המסמך שאליו אתם רוצים להוסיף וידאו.

בחרו Layer > Video Layers > New Video Layer from File.

בתיבת הדו-שיח Add Video Layer, בחרו את הווידאו ולאחר מכן Open.

הווידאו מופיע כ-Layer (שכבה) חדשה במסמך שלכם. מקמו אותו ושלבו אותו עם שכבות אחרות באמצעות פקדי שכבה רגילים.

ייבוא של רצף תמונות

שמרו את רצף התמונות בתיקייה אחת. ודאו שלקבצים יש שמות עוקבים (לדוגמה, frame001.jpg, frame002.jpg, frame003.jpg) ומידות זהות.

כדי ליצור מסמך חדש, בחרו File > Open.כדי להוסיף את הרצף למסמך קיים, בחרו Layer > Video Layers > New Video Layer from File.

בתיבת הדו-שיח פתיחת קובץ, נווטו אל התיקייה שמכילה את רצף התמונות.

בחרו תמונה אחת ברצף, ולאחר מכן סמנו את תיבת הסימון Image Sequence בתיבת הדו-שיח.

בחר Open.

הזינו את קצב הפריימים ולאחר מכן בחרו OK.

הצבת הווידאו כ-Smart Object

פתחו את המסמך שבו אתם רוצים למקם את הוידאו.

בחרו File > Place Embedded.

בחרו את קובץ הוידאו או תמונה בודדת מרצף התמונות.

בתיבת הדו-שיח Place Embedded, סמנו את תיבת הסימון Image Sequence, ולאחר מכן Place.

השתמשו באחיזות ה-Transform (שינוי) כדי לשנות קנה מידה, לסבב, להזיז או לעוות את הוידאו בהתאם לצורך.

הקישו על Enter (ב-Windows) או Return (ב-macOS), או על הלחצן Commit Transform (שינוי) בסרגל האפשרויות.

טעינה מחדש של קטעי וידאו שהשתנו

בלוח ציר הזמן או Layers, בחרו את שכבת הוידאו.

בחרו Layer (שכבה) > שכבות וידאו > טעינה מחדש של פריים.

Photoshop טוען אוטומטית מחדש את קטע המקור המעודכן בכל פעם שאתם פותחים מחדש את המסמך.כדי לרענן שינויים כשהמסמך פתוח, בחרו Layer (שכבה) > שכבות וידאו > טעינה מחדש של מסגרת.

החלפה או קישור מחדש של קטעי וידאו

בלוח ציר הזמן או Layers, בחרו את שכבת הווידאו עם סמל ההתראה.

בחרו Layer (שכבה) > שכבות וידאו > החלפת קטע.

בחרו את קובץ המקור המקורי, וידאו חלופי או רצף תמונות חלופי.

בחרו Open.

השתמשו בהחלפת קטע כדי לקשר מחדש קובץ מקור חסר או להחליף אותו בוידאו או ברצף תמונות אחר.