התאמת צבעי הדפסת-יתר של Duotone (דואוטון) להדפסה

עודכן לאחרונה בתאריך 29 באוקטובר 2026

למדו כיצד להציג תצוגה מקדימה ולהתאים צבעי הדפסת-יתר בתמונת Duotone (דואוטון) כך שהתצוגה על המסך תהיה קרובה יותר לתוצאה המודפסת ב-Adobe Photoshop במחשב שולחני.

השתמשו בתיבת הדו-שיח Overprint Colors כדי להציג תצוגה מקדימה של האופן שבו דיו משולב מופיע בתמונת duotone. בצעו כיול למסך שלכם והשוו את התצוגה המקדימה לדוגמאות דיו מודפסות לקבלת התוצאות המדויקות ביותר.

  • פתחו תמונת גווני אפור של 8 סיביות שהומרה למצב Duotone.
  • בצעו כיול למסך שלכם לקבלת תצוגה מקדימה מדויקת של צבעים.
  • השתמשו בדוגמה מודפסת של צבעי הדפסת-היתר כנקודת ייחוס בעת הערכת התצוגה על המסך.

התאמת תצוגת צבע הדפסת-יתר

בחרו Image > Mode > Duotone.

בחרו Overprint Colors.

בחרו את דוגמית הצבע של שילוב הדיו שברצונכם להתאים.

בחרו את הצבע הרצוי ב-Color Picker, ולאחר מכן בחרו OK.

חזרו על שלבים 3–4 עבור שילובי דיו נוספים.

לחץ על OK.

הצגת פלטות הדפסה נפרדות

כדי לוודא כיצד כל דיו מופרד לצורך הדפסה:

בחרו Image > Mode > Multichannel אחרי שתציינו את צבעי הדיו.

פתחו את לוח Channels.

בחרו כל ערוץ של צבע ספוט כדי לבדוק את פלטת ההדפסה שלו.

בחרו Edit > Undo Multichannel כדי לחזור למצב Duotone.

בצעו התאמות כלשהן בפיזור הדיו לפני שתמירו את התמונה למצב Multichannel. אם תערכו את התמונה לאחר ההמרה, תוכלו לשחזר את מצב ה-Duotone (דואוטון) המקורי רק אם הוא זמין בלוח History.